Omul Anului: Regele Mihai

Articol scris de Dorina Rusu, 29 decembrie 2011

Regele Mihai - Omul Anului 2011

“Am vrut să facem un top al evenimentelor şi al oamenilor care, prin acţiunile lor, prin discursurile şi comportamentul lor public, au contribuit, în acest an la schimbarea în bine a acestei ţări. Dar ne-am dat seama ca acest top nu are rost. Pentru că noi, membrii comunităţii spunesitu.ro, nu avem nicio îndoială că Omul anului 2011 este Regele Mihai. Pentru că în anul acesta,  Regele ne-a făcut, pentru prima dată după 22 de ani, pentru prima dată în viaţă, să fim mândri că suntem români. Că avem o tradiţie, o istorie, o identitate, că reprezentăm ceva, fiecare în parte şi cu totii împreună. 25 octombrie 2011, ziua Discursului Regelui din Parlament, a fost cel mai puternic şi adevărat moment din politica românească a ultimilor 22 de ani. Este un gest care va rămâne în istorie. Ne-a emoţionat profund şi a schimbat ceva în noi. De aceea, pentru comunitatea spunesitu.ro, Regele Mihai este Omul Anului”. (…)

Întreg articolul poate fi cittit la http://spunesitu.adevarul.ro/Politic/Dezbateri/Omul-Anului-Regele-Mihai-9815

6 comentarii

 1. Dragos Vaduva says:

  CU TOATA DRAGOSTEA SI DIN TOT SUFLETUL: Omul Anului – Majestatea Sa Regele Mihai.

 2. Vlad Galis says:

  The Man Of The Best Ever Year for Romania Now and 2morrow!

 3. Comentarii pe Facebook (I) says:

  #
  Mihai Perian L-am cunoscut pe Majestatea Sa, intr-o intimitate speciala si aproape religioasa, moment care m-a inspirat si transferat in eleganta si maretia timpului trecut dar si in frisonul acelei incertitudini si superficialitati prefigurate de personalitatile viitorului Romanesc : Jocul de-a vacanta ! Sper sa-l revad cat mai curand pe Majestatea Sa ! La multi Ani FAMILIEI REGALE a Romaniei !
  #
  Flori Campean Omul anului, Majestatea Sa, Regele Mihai.
  #
  Cornelia Galavan Am convingerea ca Majestatea Sa REGELE MIHAI I este mai mult decat ‘ OMUL ANULUI 2011 ‘, si este ‘ OMUL PERIOADEI 1990 – 2011 ‘. LA MULTI ANI MAJESTATE ! LA MULTI ANI FAMILIEI REGALE !
  #
  Babescu Valentin Alexander La mulți ani Majestate!
  #

 4. Bucur Gabriela says:

  REGELE NOSTRU ESTE OMUL ANULUI ,iar simtamintele pe care le’am avut ascultand discursul SAU m’au facut sa fiu mandra ca sunt nascuta in TARA REGELUI MIHAI I ROMANIA.BUCUR GABRIELA

 5. M.B. says:

  De admirat demersul civic al comunității spunesitu.ro.
  Dar Regele este și va fi mereu cu mult mai mult decât un Om al Anului. Majestatea Sa este, prin destinul care l-a așezat în fruntea poporului său în timpuri de răscruce și mare încercare, dar mai ales prin harul, faptele și calitatea umană de excepție, puse în permanență și fără preget în slujba schimbării și păstrării în bine a țării sale, un Om al Timpurilor noastre, un model și un reper permanente, sursă de inspirație și de înnobilare.
  La 25 octombrie 2011 istoria ne-a oferit doar un binecuvântat eveniment prilej, pentru a ne da încă o dată măsura anvergurii personalității Regelui nostru. Evenimentul a scurtcircuitat pentru o zi rampa realității românești, transfigurând-o și înlocuind-o cu o realitate potențială, autentică și curată, polarizantă a binelui colectiv, întrupată și iradiată cu mare forță de personalitatea regelui. Realitate în care mulți s-au regăsit, cu emoție, în timp ce alții au fost atrași și transformați de ea.
  Dumnezeu să ne ajute să putem vedea și să putem restitui permanența acestei realități benefice, aflate în imediata noastră proximitate!
  La mulți ani!

 6. Foaia Transilvană: Anul Regelui says:

  http://www.ftr.ro/anul-regelui-52424.php

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50269055
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate