Noi titluri regale la Editura Humanitas

Editura Humanitas aduce cititorilor două noi titluri din colecția cărților regale.

Primul volum este scris de Regina Elisabeta a României și poartă titlul “De prin veacuri – Povestiri istorice și legende populare pentru copii”. Ediția este îngrijită de Silvia Irina Zimmermann.

Al doilea volum este semnat de Principesa Ileana a României și se numește “Spitalul Inima Reginei”. Cartea a fost scrisă în anul 1953, când principesa se afla în exil, și cuprinde însemnări ale Principesei Ileana referitoare așezământul medical pe care l-a înființat în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial în memoria mamei sale, Regina Maria.

2 comentarii

  1. Liliana Sora

    Cărţi regale – nepreţuite comori intelectuale şi sufleteşti, daruri scumpe din zestrea spirituală a Familiei Regale , un izvor nesecat de informaţii pentru orice vârstă, purtătoare peste timp a înţelepciunii şi cunoaşterii adevăratei istorii, înmagazinând în filele lor cunoştinţe, sensibilitate, fapte !

  2. Diana Lucia Zotescu

    Cand i-am sarutat cu piosenie mana, in 1990, Maicii Alexandra – numele de Maica-Stareta al ASR Principesei Ileana – atunci cand a vizitat pentru prima data Romania dupa indelungul Sau exil impus de comunisti (care prima vizita se va dovedi si ultima, intrucat s-a suit la Domnul un an mai tarziu) – am simtit nu doar acea forta, demnitate si bunatate a Principesei dar, prin extensie, parca o atinsesem si pe iubita Sa Mama, Regina Maria, a carei energie parea sa emane din iubita Sa fiica asemeni lavei unui vulcan vesnic in eruptie.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26139766
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate