Les adieux à la reine

Revista Point de Vue, 23 august 2016

4 comentarii

 1. Pantea Alexandru-Sorin says:

  Cred ca acest numar din revista Point de Vue se va putea gasi abia de saptamana viitoare la anumite puncte de difuzare a presei din Bucuresti.

 2. Cristian Sandu says:

  Toată considerația pentru profesionalismul jurnaliștilor de la revistă Point de Vue!

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Articolul scris de Marie-Emilie Fourneaux, corespondenta speciala a revistei “Point de Vue”, ne readuce in fata ochilor dureroasele momente ale despartirii de regina noastra, Ana a Romaniei, atat cele de la Bucuresti din Sala Tronului, apoi din fata Palatului Regal si in final de la necropola regala de la Curtea de Arges. Sunt imagini ce vor zabovi indelung in memoria noastra, pe masura ce timpul, in scurgerea sa, ne va dezvalui intreaga dimensiune a pierderii suferite de noi, ca popor, dintre care o parte prea tarziu au realizat ce izvor datator de energii a fost, pe parcursul intregii Sale vieti, atat pentru Membrii Familiei Regale a Romaniei cat si pentru absolut toti cei care au avut bucuria si onoarea de a o cunoaste pe iubita noastra Regina Ana.

  Ma bucur ca la funeralii au participat atat de multi membri ai unor familii regale europene, care au venit sa sprijine prin prezenta Lor pe indureratii Membri ai Familiei Regale romane.

  Inca o data, regrete si lacrimi eterne pentru memoria Reginei noastre Ana a Romaniei. Fie-I calatoria spre vesnicie insotita de aripi de inger si scaldata in lumina si binecuvantarea Stapanului Ceresc.
  Diana Lucia Zotescu

 4. Cristian Sandu says:

  Prin comparație: Domnișoara Elisabeta-Maria de Roumanie Biarneix, ‘ nepoata secretă’ a Regelui Mihai!!! Halal profesionalism in mass-media românească!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51241025
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate