Gânduri către Majestatea Sa Regele Mihai I, adevăratul conducător al Naţiunii române

 

Scrisoare către Regele Mihai de la părintele Marcel Răduț Seliște

 

Majestatea Voastră, plecând sufletul nostru în fața Tronului și a Țării, îi mulțumim lui Dumnezeu că v-a binecuvântat cu viață lungă și cu puterea de a sluji loial și prin jertfă Neamul Românesc și Biserica lui Hristos vreme de peste șapte decenii.

Românii care își iubesc Neamul, Credința și Țara văd în Majestatea Voastră și în Casa Regală a României atât o sinteză a tradițiilor voievodale, domnești și regale ale Istoriei noastre, cât și singura garanție a renașterii și reașezării Statului Român și Neamului Românesc în locul de cinste pe care îl merită în marea familie a Națiunilor Europene.

Majestatea Voastră, noi, românii loiali Tronului, nu am uitat că Republica a fost impusă neamului nostru prin forța tancurilor Armatei Sovietice a lui Stalin și prin trădarea de Neam și Țară a câtorva rătăciți și venetici care, prin amenințări și șantaj, v-au obligat să părăsiți Tronul Țării. Pervertirea istoriei reale a Monarhiei Constituționale de către propagandiștii naționalism-comunismului este încă prezentă în agora românească, minciunile lor, aruncate cu disperarea celui care se știe a fi un impostor, otrăvesc sufletele unora dintre românii noștri.

Totuși, adevărul învinge și se face cunoscut către români, iar acest adevăr înmulțește în fiecare zi oastea slujitorilor loiali ai Tronului și Casei Regale a României, oaste care numără deja zeci de mii de români hotărâți să lupte pentru restaurația Monarhiei Constituționale și salvarea Țării de la dezastrul în care a fost aruncată de urmașii politrucilor din eșaloanele 2 și 3 ale PCR și Securității.

Majestatea Voastră, speranța noastră este că Dumnezeu va binecuvânta România și ne va da puterea să salvăm Neamul Românesc din această închisoare a imposturii, minciunii și jafului tâlhăresc în care s-a transformat așa-zisa Republică post-decembristă.

Majestatea Voastră, Neamul Românesc se stinge și se risipește! Mamele românce își ucid pruncii în pântece, familia românească se destramă, tinerii cei mai bine pregătiți ai școlii românești părăsesc Țara și ajung să slujească bunăstarea altor neamuri, românii pleacă la muncă în țări străine, căci acasă au parte doar de șomaj și sărăcie lucie. Clasa politică post-decembristă ne-a trădat, ne jefuiește și ne vinde străinilor pe un blid de linte. Credința strămoșească a slăbit și s-a rătăcit, iar demnitatea noastră a ajuns o biată umbră a ceea ce a fost cândva.

Nădejdea noastră de a renaște din cenușa acestei cumplite rătăciri este în Dumnezeu, în Majestatea Voastră, Unsul lui Dumnezeu, Regele nostru și în Casa Regală a României.

Majestatea Voastră, la ceasul solemn în care împliniți binecuvântata vârstă de 92 de ani, românii loiali Tronului și Țării își îndreaptă gândurile către Regele lor și-L roagă pe Dumnezeu să vă dăruiască credință, sănătate și puterea de a călăuzi Casa Regală a României și oștirea celor loiali Tronului spre împlinirea dorinței noastre scumpe – Restaurația Monarhiei Constituționale, proclamarea Regatului României și salvarea Țării și Neamului Românesc de la dezastrul și rătăcirea în care se află.

Dumnezeu să vă binecuvinteze, Majestatea Voastră! Trăiască Regele!

Preot Marcel Răduț Seliște – onorat de Majestatea Voastră

cu Medalia ”Regele Mihai I pentru loialitate”

12 comentarii

 1. Viorica Ungureanu says:

  LA MULTI ANI! Cu sanatate, cu fericire, cu impliniri si cu belsug, cu intelepciune si NOROC!!!! Cu pretuire , Viorica Ungureanu

 2. Petrosanu Diana says:

  Nu sunt capabila de nici un comentariu .Cuvintele nu cred ca pot reda prea bine ceea ce simt .Nu pot spune decat ca mi-au dat lacrimile .Poate sunt prea sentimentala ,cine stie .

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Multumesc Sfintiei Sale preotului Marcel Radut Seliste pentru frumoasele sale ganduri imbracate in cuvinte atat de potrivite, pe care le impartasesc intrutotul. Nu multi sunt preotii care au curajul de a se situa atat de fatis alaturi de Rege si de Coroana, dar stiu ca numarul lor este in crestere. Fie ca Domnul sa ne implineasca ruga noastra cea mai fierbinta pentru 2014 si pentru viitor, astfel ca, in curand, sa fim cetateni romani aflati sub stindardul, stema si Coroana Romaniei.

  Diana Lucia Zotescu

 4. Trăiască ferice Regele Mihai I al României și întreaga Familie Regală!

 5. Ana Alexandrescu says:

  La multi ani Majestatii sale! Sunteti pentru noi toti un stindard al mandriei si al dragostei de tara!

 6. Comentarii pe Facebook (I) says:

  Nicolae Tiberiu Colgiu Ce bine ar arata aceasta stema pe steagul Romaniei.
  #
  Nicolaie Silviu “Liderii Politici” sau mai grav inca, asa zisii nostri “Oameni de Stat” vorba lui nenea Iancu sunt “sublimi” dar din pacate lipsesc in Romania cu desavarsire!
  #
  Marionetele sau Bufonii care ne-au vandut tara si pe noi o data cu ea si se afla in continuare in fruntea Partidelor Politice si treburilor tarii luand decizii care mai de care mai nocive si mai rele pentru noi, nu au fost si nici nu vor fi capabili sa ne scoata din rahatul in care ei insisi cu mana si cu Constiinta lor ne-au scufundat !
  Statutul nostru actual de Colonie obscura si Bananiera se datoreaza numai si numai tradarii si cedari acestor Politruci si slugi ale noilor lor Patroni, Stapani si Protectori !
  In niciuna din tarile foste membre ale blocului sovietic decaderea si dezastrul general nu au fost si nu sunt atat de mari ca si in Romania cazuta pe mana “fripturistilor” din interior sau de aiurea a tuturor veneticilor veniti sa ne Jefuiasca si sa ne Prade la fel cum o faceau altadata Turcii sau Tatarii !
  In afara de MS Regele Mihai I al Romaniei sau un membru al Casei Regale desemnat de catre MS nu vad pe nimeni altcineva din Romania Capabil, Apt, Credibil sau Calificat pentru a mai salva Romania si Poporul nostru de la dizolvarea sau disparitia care i se pregateste !
  #
  Doina Marin la multi ani!
  #
  Lili Ellena La multi ani Majestate! Sa ne traiti multi ani fericiti !
  #
  Nicolae Puiu Sa zicem ca pe vremea lu Nicolae Ceausescu , bunicul meu a cumparat proprietatea unui alt proprietar dar , fiind comunism nu se treceau restul proprietatilor in afara de casa si gradina in actele de proprietate fiindca erau confiscate de stat ! Acum , dupa revolutie , acele proprietati au ramas pe mana primariilor si a functionarilor publici ai primariei respective care , stiind pe unde sunt amplasate si le-au inpartit intre ei ,paduri si terenuri pe care si le valorifica intre ei ! Din aceste proprietati de paduri se taie in draci si se vinde catre populatie de chiar acesti primari si functionari ai primariilor si uite asa isi fac averi pe spinarea noastra ,din proprietatile noastre !!! In toata tara este asa , pentru ca imediat dupa revolutie ,tot comunistii au preluat puterea ! Toti utilizatorii de internet pot intra pe site-ul youtube ca sa se documenteze despre adevarul despre revolutia Romana in care Tovarasul (Domnul) Ion Iliescu a dat ordin sa se traga in populatie spunand , ca , asa este la revolutie cineva trebuie sa moara !tot acolo il veti vedea alaturi de Ion Iliescu si pe actualul senator de PNL Petre Roman ! Ca sa vezi , si Libaralii provin tot din Partidul Comunist !Singurul Partid care nu avea legatura cu Comunistii a fost , pentru ca nu ma-i este , PNTCD !!!
  #
  Stefan Pruteanu TRAIASCA MONARHIA!
  #
  Fanel Stefan Dle PUIU aveti mare dreptate ce spuneti , dar nu a fost nici-o revolutie a fost o lovitura de stat bine organizata si cu un diversionist numit nicolaescu sergiu , care nici pamantul nu la primit asa este singurul Partid care nu a avut legaturi cu comunistii este PNT CD -UL care inca exista si e condus de-o scursura de-a comunistilor si lumea nu-l voteaza eu sant mandru de acest Partid e sufletul meu nu votez alt partid decat cel Taranesc ,dar cu adevaratii TARANISTI, asa ca la urmatoarele alegeri e nevoie de acest Partid E SINGURUL CARE VREA SA FACA CEVA
  #
  Liliana Sora Consider că niciodată nu vei putea fi un conducător, dacă vezi în mulțime doar o treaptă, doar un sprijin pentru a te ridica – a se vedea politicienii de azi. Un conducător adevărat este cel ce are năzuința, dorința de a ajuta și salva toate sufletele, este cel care cu încredere, devotament și dragoste de țară și de oameni servește poporul său de al cărui destin este legat pe veci. Adevăratul conducător al Națiunii române este MS Regele Mihai I, singurul, unicul garant al unui viitor mai bun, care a pus și pune întotdeauna mai presus de toate , interesele țării. Trăiască Regele !
  #
  Stoica Rodica PNTCD ,a fost reinfiintat de seniorul Corneliu Coposu inca din decembrie 1989.Corneliu Coposu a fost cel mai bun prieten al Regelui Mihai.Corneliu Coposu a fost si cel mai credincios patriei si poporului roman. In orice discurs al raposatului a militat prin viu grai pentru Rege si pentru Monarhie.Acesta a fost si motivul pntru care milioane de romani l-au venerat.Si PNTCD a fost puternic infiltrat de neocomunisti care din start, au vizat distrugerea acestui foarte important partid istoric.Infiltratii au creat in partid un hatis de nedescris.Adevaratii taranisti au fost maturati din partid sau adusi in stare de precolaps.Ceia ce-i deosebeste pe adevaratii taranisti de intrusi,este credinta neclintita in Rege si Monarhie.Rezistenta PNTCD duce pe mai departe idealul seniorului.Traiasca Regele Mihai!Traiasca ASR Principesa Mostenitoare Margareta!La Multi Ani 2014!
  #
  Mina Petrovici RESPECT!!
  #
  Moldovan Doina La multi ani,Majestate!
  #
  Mariana Horja LA MULTI ANI tuturor membrilor FAMILIEI REGALE A ROMANIEI !!!
  #
  Anamaria Patru La multi ani Majestate. Va doresc tot binele din lume si sper din toata inima ca intr-o zi monarhia va revenii la carma tarii.
  #
  Vasile Peiţa La multi ani,Majestate!
  #
  Vetuta Serban LA MULTI ANI!
  #
  Zoltan Szerdahelyi Este foarte bine si normal,Casa de Romania întretine legaturi cu Casa de Britania din vremurile vechi!Este in folosul colaborarii!Trebuie continuata traditia,succes!Zoltan Szerdahelyi.
  #
  Gabriella Di Sant’Angelo La Multi Ani Majestate , multa sanatate si bucurii …
  #
  Dorel Chiscari La multi ani Majestate si va asteptam pe tronul care vi se cuvine
  #
  Magdalena Guna Sa ne traiesti Majestate intru multi ani
  #
  Eugenia Carmocan La multi ani cu multa sanatate pace fericire majestatii sale regele Mihai Si familiei sale.
  #

 7. Comentarii pe Facebook (II) says:

  Liliana Sora Adevăratul conducător al națiunii a fost și trebuie să fie MS Regele Mihai, un OM obișnuit cu o voință neobișnuită, un OM integru pentru care a trăi prin ceea ce spune, a fi consecvent și de încredere, a fi demn și înțelept, a fi onest și cinstit, a trăi astfel încât ceilalți să aibă încredere în el sunt valori, virtuți care îl înnobilează. Adevărat lider Majestatea Sa , nu se teme să se înconjoare de tineri entuziaști și dinamici pe care îi motivează nu îi manipulează, îi susține și promovează, ei constituind viitorul nostru de mâine. Să trăiți Majestate mulți ani cu bine împreună cu întreaga Familie Regală. Trăiască Monarhia !
  #
  Silvia Lasc multa sanatate,viata lunga ,putere de munca si sa va vedem in fruntea tarii!
  #
  Lavinia Rachitan Foarte frumos mesaj si sunt întru totul de acord cu părintele! Trăiască Regele!

 8. Lidia Grigore De Oliveira Ferreira says:

  Spania a avut norocul unui….dictator, da, Franco, dar iubitor de tara si de neam. Daca nu’l aducea el inapoi pe M.S. Regele Juan Carlos, Spania ar fi devenit o republica sfasiata de lupte intre partide, oportunisti, cu presedinti “a la” Iliescu sau Basescu, sau…Mitterand, Holland…. si desigur, mult mai saraca.Poate era demult o treime din actualul Regat…Cu bani primiti de la sovietici, bascii se credeau tari, catalanii….nu mai vorbesc…si de ce nu? chiar si andulusii puteau sa-si doreasca propriul presedinte comunist..Iata, un Rege reuseste sa uneasca, nu sa dezbine o natiune si sa-i dea acesteia dimensiunea demnitatii, orgoliului national, in bunul sens al cuvantului. Din pacate, poporul roman si-a pierdut demnitatea, identitatea…Prea multi ani de saracie programata (pentru a nu exista spatiu pentru reflexie, pentru gandire…) , de dezinformare…Cu stupoare, constat reflexe comunistoide in abordarea Monarhiei sau a M.S. Regele Mihai la oameni, cu o oarecare pregatire, studii…universitare…Este foarte trist si am inceput sa-mi pierd speranta ca acest popor isi va mai reveni din…letargia in care a supravietuit incepand cu tragicul an 1947…Nu-mi ramane decat sa ma alaturi acelor romani care-si iubesc tara si care vad in Casa Regala singura salvare urand M.S. Regele Mihai, M.S. Regina Ana si Monarhiei Romane ani buni de sanatate, iubire, protectia bunului Dumnezeu ! Amin !

 9. pr Iustinian Deac Udine says:

  Părintele Marcel Răduț din Seliste , aduce acest buchet plin cu florile identității românești . Un hrisov plin de Adevăr către Rege și Neam!
  Trăiască Regele Mihai I al României, Biserica și Neamul!
  Pr. Iustinian Deac Udine Italia

 10. Ghilinta Marcel says:

  Sa ne traiesti intru multi ani Maria Ta. Un umil slujitor loial Monarhiei, va doreste pe Tronul Romaniei, ca ultima speranta a sa, intro viata mai buna. Sper sa am suficiente zile de la Dumnezeu, pentru a vedea pe tronul Romaniei un demn urmas al Majestatii voastre, daca nu vom avea puterea si taria de caracter sa Va redam tronul care V-a fost uzurpat de comunisti.

 11. Moise Gheorghe says:

  Rugam pe Bunul Dumnezeu Majestate sa va tina sanatos in indelungati ani.Prezenta Majestatii Voastre si a Casei Regale a Romaniei in tara ne da speranta ca nimic nu este pierdut si putem ca impreuna sa redam demnitatea si prosperitatea poporului nostru care a pierdut-o in 30 decembrie 1947. Indrazniti ROMANI ,,EU AM BIRUIT LUMEA”

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51399414
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate