Duatlonul Regal Invictus

Asociația Voluntarilor Invictus din România, aflată sub înaltul patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu, organizează în ziua de 11 noiembrie 2017, în orașul Curtea de Argeș, o competiție sportivă cu două probe, dedicată deopotrivă adulților și copiilor.

În România, 11 noiembrie este Ziua veteranilor din teatrele de operații.

Asociația susține activitatea sportivă a militarilor români răniți în teatrele de operații din Afganistan și Irak. Competițiile sportive Invictus, organizate în diferitele orașe din țară, au de asemenea ca scop promovarea sportului în viața de zi cu zi a tuturor generațiilor de români. Totodată, militarii Invictus doresc să sublinieze rolul esențial pe care sportul l-a jucat în viața lor, după traumele psihice și fizice pe care le-au trăit în timpul misiunii lor.

De Ziua Veteranilor, 29 aprilie 2017, Invictus România a organizat Triatlonul “Pe Argeș în Jos”, iar  pe 21 iunie 2017, Invictus Team România a luat parte la Crosul “Ziua Olimpică” de la Constanța. În 22-29 septembrie 2017, militarii români Invictus vor reprezenta țara la Jocurile Invictus de la Toronto.

Mai multe detalii despre Duatlonul Regal Invictus găsiți aici.

2 comentarii

  1. Acesti bravi soldati sunt eroi de doua ori: odata pentru ca si-au pus in joc viata pentru a fi acolo unde era nevoie de ei – si unde s-au dedicat salvarii vietii altora, indiferent ca acesti ‘altii’ erau de o alta natie decat a noastra, si a doua oara pentru si-au depasit propriile dureri fizice si psihice si barierelor create de aceste dureri, si au demosntrat tuturor cat este de mare puterea vointei, atunci cand chiar vrei sa nu te lasi cuprins de neputinta. Pentru ei, cuvanul cheie este PRIN VOINTA VOM INVINGE !

    Inaltul Patronaj oferit de Alteta Sa Regala Principele Radu vine cu un plus de sustinere morala pentru aceti oameni minunati.

  2. […] de la întâlniri ale veteranilor din teatrele de operații cu elevi de liceu, până la Duatlonul Regal care are loc anual la Curtea de Argeș sau Ștafeta Veteranilor, desfășurată în fiecare an în […]

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36961314
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate