Director al Protocolului Regal, la 26 de ani

11 comentarii

 1. copa says:

  bravo!

 2. Dan Ghenea says:

  Sunt de doua ori impresionat:
  1. de eleganta sobra a discursului doamnei Sandra Gatejeanu-Gheorghe, cre a reusit sa ma convinga, cu asupra de masura, ca este omul potrivit la locul potrivit si
  2. de intuitia deosebita de care au dat dovada cei care au angajat-o.

  Nihil sine Deo

 3. radu puspana says:

  felicitari !

 4. Diana Lucia Zotescu says:

  Doamna Sandra Gatejeanu Gheorghe este ea insasi o persoana de aleasa conduita, calma in toate circumstantele – si inspirand calm celor din jur – , indeplinindu-si indatoririle cu firescul, politetea si echilibrul ce sunt fundamentul desfasurarii cu succes al tuturor situatiile si ceremoniilor de la Curtea Regala. Ocuparea acestei inalte functii nu au facut-o deloc ‘teapana’ si aroganta asa cum poate s-ar gandi cei ce ei insisi sunt certati cu buna crestere. Asa cum se si cuvine unei persoane in care Majestatea sa si Altetele Lor au investit incredere, Doamna Sandra Gatejeanu este cea care da tonul in cazul unei ceremonii. Lipsa stridentelor este lectia de baza pe care membrii societatii romanesti ar trebui sa si-o insuseascca din copilarie, precum si respectul elementar pentru cei din jur, acestea fiind fondul pe care se altoiesc ulterior celelalte componente ale manierelor. Astfel, bunele maniere nu mai sunt percepute drept constrangeri sau incorsetari ci vor fi simtite drept elemente necesare in viata de zi cu zi. Doamna Gatejeanu tocmai acest lucru realizeaza sa comunice celor din jur, nu prin cuvinte ci prin exemplul personal. Cu siguranta ca si parintii sai au crescut-o in acest mod, netezindu-i calea spre ceea ce este astazi.
  prof. Diana Lucia Zotescu

 5. Alexandru-Grigore PISOSCHI says:

  Doamna Sandra, Va doresc multe si frumoase reusite alaturi de Familia Regala !
  Atributiile functiei D-Voastre implica Desavarsirea !
  Va felicit din toata inima !
  Ii felicit si pe cei care au avut incredere in Dvs. dintru-inceput !

 6. ion says:

  Felicitari !

 7. Cerasela Platz says:

  Sunteti, stimata Doamna Gatejeanu – Gheorghe, un model pentru copii, pentru tinerii, pentru semenii din lumea toata. Va admir la infinit, va doresc in continuare si pe viitor o munca binecuvantata . Cu ajutorul Domnului, in slujba romanilor de acasa, in slujba romanilor de pretutindeni. Sunteti foarte talentata si valorificati pedagogia drept comunicare intru demnitate si respect. Dumnezeu va inspira !

 8. DumitruIonel PAVEN says:

  Iata un motiv care ne face sa fim mandri ca suntem romani. Casa regala nu poate avea in componenta sa decat oameni de asemenea calibru. Felicitari doamna!

 9. Valeria Heres says:

  Felicitari din toata inima!

 10. Gabriela Bucur says:

  Felicitari tinerei doamne Sandra Gatejeanu -Gheorghe ! Cu respect Gabriela Bucur.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797549
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate