Programul The Duke of Edinburgh`s Award

Joi, 10 decembrie 2020, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a participat la întâlnirea online cu 20 dintre participanții la The Duke of Edinburgh International Award. Majestatea Sa a acordat Înaltul Patronaj acestei fundații în anul 2013.

Tinerii au avut șansa să vorbească despre oportunitățile și provocările de astăzi cu care se confruntă legate de COVID – 19, să împărtășească despre moștenirea premiului, implicarea lor în serviciile comunitare și povești distractive în cadrul activităților lor din program.

Programul The Duke of Edinburgh`s International Award este deschis tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de provenienţă. Este non-competitiv, plăcut, voluntar şi un program echilibrat care necesită un efort susţinut de-a lungul parcurgerii sale. El oferă un cadru de educaţie nonformală care este complementar educaţiei formale sau care oferă un substitut acolo unde oportunităţile formale nu sunt disponibile.

Programul oferă posibilitatea tinerilor să îşi demonstreze dezvoltarea personală şi progresul realizat într-un cadru internaţional recunoscut.

2 comentarii

  1. Viorica V.M. says:

    Exista o adevarata si constanta magie, o metamorfoza existential comunicativa, in intreaga atitudine de participare internationala a Reginei Margareta!
    Toata admiratia si recunostinta!

  2. Viorica V.M. says:

    Buna ziua stimati concetateni moderatori,
    Avem acest mesaj in spatiul nostru public de constiinta civica – la acest articol pe FB – de 17:30 ore.
    .
    Personal, incerc sa ma postez in cele 3 locuri posibile:
    de trimitator, primitor si de cititor… si sa vad “cum apare”.
    .
    Este constructiv de cercetat cazul si de sfatuit, cel putin….
    .
    Doamne ajuta- ne, la toti!
    .
    (Majestate in cerc să vă contactez eu Valentin dumitrescu Nr 31 a str.fluierului.nr.31.a sector 2 bucurești tel 0729666644 Valentin Laura Dumitrescu Vă rog solemn ajutorul dvs. Eu am suferit un acident vascular cerebral, si nu am pensie dupa 37 de ani de munca. Raminind fara nici un ajutor financiar de medicamente și hrana. Bunicul meu tatăl mamei.mele procopiu constantin ministru secretar general liberal autentic și monarhist din tata în fiu, va rog frumos solemn ajutorul dvs. Mama subsemnatului dumitrescu eugenia procopiu fosta detinuta politic la canal 10 din care a făcut 5 ani , pentru ca monarhia să fie veșnică. Amin .)
    Multumiri apreciative!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50517252
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate