Ora Regelui (421)

TVR 1 HD – sâmbătă, 12 decembrie 2020, ora 14.30
TVR Internațional – sâmbătă, 12 decembrie 2020, ora 17.00
TVR Moldova – marți, 15 decembrie, ora 16.00

Fundația Regală Margareta a României a format o nouă promoție de artiști. Într-o luptă continuă cu pericolele noi și cu opreliștile de tot felul, Tinerele Talente au biruit un an pe care omenirea a trebuit să îl parcurgă în tăcere și singurătate.

Poveștile familiei Storck sunt un exemplu de inspirație și perseverență – sculptori, pictori, deschizători de drum, întemeietori de școală și deținători ai unor veritabile recorduri. Destinul familiei de artiști s-a legat pe tot parcursul lui de istoria Casei Regale și de multe dintre proiectele și ctitoriile dinastiei.

Fascinația pentru lucrurile ieșite din comun o provoacă și istoria grădinilor regale de la Sinaia. Studenții Universității de Agronomie din București au cel mai însemnat proiect de pus în practică, recuperarea memoriei Domeniului Peleș.

Certificatul de furnizor regal este una dintre cele mai râvnite garanții ale calității. De curând, alte câteva companii din România au trăit satisfacția de a primi acest titlu.

De Ziua Internaţională a Voluntarilor, Fundația Regală îi citează cu mândrie pe câțiva dintre cei 450 care dăruiesc timp și energie pentru cauze sociale. ”Când fac bine, mă simt bine!”, gândesc ei. ”Fii voluntar pentru un vârstnic!”, ”Fondul special pentru vârstnici” și ”Telefonul vârstnicului” sunt programele Fundației Regale aplicate nevoilor celor în vârstă.

Prezintă Bogdan Șerban-Iancu / Producător: Lidia Voicu
Realizatori: Diana Ilica, Adelina Dumitrescu

2 comentarii

  1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

    Voi urmări, așa ca întotdeauna, cu mare plăcere și interes.Trăiască MS Margareta Regina Românilor ! Nihil Sine Deo !

  2. Ritta Stoica says:

    Respect !
    Nihil Sine Deo

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50324668
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate