Televiziunea ARTE, film despre Familia Regală

Vă invităm să vizionați un remarcabil film realizat de televiziunile ARTE și ZDF, având ca subiect Familia Regală a României și poziția sa în societatea românească de astăzi.

Filmul a fost dedicat de realizatori memoriei Regelui Mihai I al României.

Filmat în vara anului 2017, la București, Sinaia și în Trenul Regal călătorind spre Mărășești, Mărăști și Oituz, documentarul a fost difuzat în premieră pe canalul ARTE puțin înainte de anul nou.

Vizionare plăcută!

Primirea echipei televiziunilor ARTE și ZDF la Palatul Elisabeta, în Salonul Alb, de către Custodele Coroanei și Principele Radu, la sfârșitul filmărilor din România, în iulie 2017. © Daniel Angelescu

9 comentarii

 1. Aurelian Craciun

  Superb! Ar fi fost binevenita o traducere, in felul acesta si publicul care nu vorbeste limba franceza s-ar bucura de film. Poate o preluare la TVR, la “Ora Regelui”? Oricum, bravo televiziunii ARTE!

 2. Mesaje FB

  Ioana Emilia Zidarescu Frumos, cu clasă!
  #
  Asztalos Floare Si Fredi O Lume care nu ne este familiara,insa am putea sa fim parte din ea,adica am putea invata sa devenim compatibili cu ea.
  #
  Lumi Luminita Merci!
  #
  Gabriel Sanaploianu Stie cineva de ce am dat like inainte sa vad imaginile?
  #
  Simona Ghindea Poate pentru că în subconștient ai știut că sigur iți va plăcea?
  #
  Tatiana Cristi-Dumitru Felicitări pentru prezentare si film !
  #
  Mihaela Stancu Minunat!
  #
  Anca Giura Superb.
  #
  Andrei Ana-maria Foarte frumos!
  #
  Simona Ghindea Merci beaucoup!
  #
  Anna-Mária Martini Foarte frumos! Mulțumim!
  #
  Bliscu Ana Frumos!
  #
  Ghera Zissou En memoire du Roi Michel 25.10.1921 (not 1927) – 5.12.2017‍
  #
  Adelina Ludosan Măreție si simplitate,onoare si respect,iubire si profunzime patriotica…….si totul se întâmpla in micuța noastră Românie ! Respect si reverenta Familei Regale!

 3. Dana M. Coteanu

  Iubire din toate punctele de vedere,un exemplu pentru noi toti.

 4. Ioana Rusu

  Multumim!
  Superb documentarul!

 5. Ioana Rusu

  NIHIL SINE DEO! TRAIASCA FAMILIA REGALA A ROMANIEI!!

 6. Foarte frumos , sunt fericit ca in sfarsit republica franceza recunoaste meritele Majestatii Sale , sa nu uitam ca in anul 1948 Regele Mihai 1 nu a fost lasat sa spuna ce avea de spus in cadrul unei conferinte de presa. O traducere duala a acestui film eventual si in limba engleza at fi fost binevenita , sunt foarte putini romani care inteleg fluent limba franceza. Cele mai alese ganduri Casei Regale a Romaniei. av. Ovidiu C-tin Seculi

 7. Noni

  Un film minunat, ca toate cele care au ca subiect Familia Regala a Romaniei.Vizionandu-l chiar acum, cand aud ca Palatul Elisabeta nu poate ramane in posesia Altetei Sale Regale,Principesa Margareta, ma intristez la gandul ca acest loc, plin de semnificatii istorice si care incepuse sa insemne ceva pentru normalitatea si demnitatea pe care ni le dorim, poate incapea pe mana hrapareata a unor neica-nimeni…Ma intristeaza si faptul ca n-au avut rabdare, guvernantii nostri cei de toate zilele rele,sa respecte macar cele patruzeci de zile de doliu in memoria Regelui nostru. Dar, politicienii trec, Coroana ramane! In rest, “NIHIL SINE DEO”.

 8. Cristian Sandu

  Spendid!Dumnezeu sa Ii Odihneasca cu Dreptii pe Regele Mihai si pe Regina Ana! Traiasca Majestatea Sa Margareta, Regina tuturor romanilor!

 9. Spendid! foarte, foarte frumos
  Dumnezeu sa Ii Odihneasca cu Dreptii pe Regele Mihai si pe Regina Ana!
  Traiasca Majestatea Sa Margareta a Romäniei, Regina tuturor romanilor!

Lasa un comentariu

© 2007-2018 Casa Majestății Sale Regelui Mihai I. Toate drepturile rezervate

Visits: 19705764
Familia Regală           Fundația Principesa Margareta a României           YouTube           Facebook