Un crez în slujire

Începând de vineri, 7 iunie, publicul Ateneului Național din Iași poate vizita expoziția de fotografie “A.S.R. Principele Radu – Un crez în slujire”, în mica Galerie de Artă.

Expoziția aniversară a fost realizată împreună cu artistul fotograf Daniel Angelescu și surprinde momente din viața și activitatea publică a A. S. R. Principele Radu.

1 comentariu

  1. Liliana Sora

    Oraş Regal – Iaşul, este locul în care s-au petrecut multe dintre evenimentele înălţătoare ale isoriei, culturii şi ştiinţei româneşti, ” este mai mult decât o ilustră capitală a Moldovei – printre zidurile sale sălaşluiesc comori de artă şi de istorie naţională, pe care nicio altă urbe a României de azi nu le posedă cu atâta îmbelşugare” spunea Nicolae Iorga .
    Tot respectul pentru conducerea oraşului şi pentru organizatorii acestui eveniment aniversar, ca semn de recunoştinţă, admiraţie şi preţuire pentru Familia Regală , pentru ASR Principele Radu !

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26443285
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate