Realizatorii jurnalului regal online

Acest jurnal online este realizat de trei colaboratori ai Casei Majestății Sale Custodelui Coroanei: Traian Sârcă (redactor), Ioan-Luca Vlad și Daniel Angelescu (fotograf).

Jurnalul continuă consemnările zilnice ale Principelui Radu al României, împărtășite, din anul 2007 până în anul 2013, unui număr de 4,5 milioane de vizitatori unici ai sitului.

Ioan-Luca Vlad este avocat și mediator, s-a născut în anul 1986 și colaborează cu Casa Majestății Sale din anul 2006, în calitate de consilier juridic onorific și Cancelar al Decorațiilor Regale. De asemenea, este autorul mai multor relatări si articole istorice privitoare la Familia Regală a României si la alte subiecte regale. El este autorul volumelor “Jubileul Regelui – 90”, “Monarhiile secolului XXI” și “Societatea și coroana – de la 10 mai 2012 la 10 mai 2013”, publicate de Editura Curtea Veche în 2012 și 2013. În afara colaborării cu Familia Regală, domnul Vlad este Președintele Curții de Arbitraj STARS; colaborator extern al Facultății de Drept de la Universitatea București, la disciplina Dreptul Uniunii Europene; punct national de contact al Centrului European de Drept Spatial; și antrenor al echipelor României, respectiv judecător, la concursuri internaționale de drept.”

Traian Sârcă s-a născut în anul 1985 și este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii Bucureşti. Dl. Sârcă este cancelar al Casei Majestății Sale, responsabil cu Secretariatul Regal și cu Biroul de Presă.

Daniel Angelescu s-a născut la data de 15 Iulie 1974, lucrează în domeniul fotografiei de aproape 20 de ani. Este fotograf profesionist și colaborator permanent al Casei Regale a României din anul 2007 și furnizor al Casei Regale din anul 2012. Domnul Angelescu a imortalizat în fotografiile sale cele mai importante evenimente ale Familiei Regale a României: Jubileul Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României (2009), Jubileul ASR Principelui Radu al României (2010), Jubileul Majestății Sale Regelui Mihai al României (2011).  Este co-autor al volumului ,,Jubileul Regelui” publicat de editura Curtea Veche în anul 2011.

CV Majestatea Sa Custodele Coroanei

CV Principele Consort

CV Principesa Elena

CV Principesa Sofia

CV Principesa Maria

35 comentarii

 1. Gabriela Bucur says:

  Sincere felicitri ,tanarului colectiv ,care realizeaza acest jurnal regal online.Gabriela Bucur.

 2. buzan maria georgeta says:

  Va multumim mult pentru tot ceea ce faceti pentru Casa Regala si va doresc ca viitorul vostru sa fie la fel de stralucitor ca si pana acum.

  Va doresc numai bine si mult succes.

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Stimate Doamne si Domni realizzatori ai Jurnalului Regal online:

  Abia astazi, 12 martie 2014 am citit datele de mai sus privitoare la rolul Dvs. in ‘pastorirea’ (adica alcatuirea si administrarea) acestui extraordinar blog al ASR Principelui Radu transformat in jurnal online. Va felicit din inima si va doresc mult succes. Relatarile domnului Ioan Luca Vlad – si probabil si a celorlalti contributori mentionati mai sus – ‘de la fata locului’ privind detaliile deoseit de interesante ale vizitelor membrilor Familiei Regale in tara si in strainatate, fotografiile exceptiionale ale domnului Angelescu, intreaga desfasurarea de forte in organizarea acestor vizite unde se simte deja profesionalismul dumneavoastra, toate acestea contribuie la apropierea dintre Casa Regala si cetateanul roman. Din nou felicitari.

  Cu multumiri si cele mai alese sentimente,
  prof. Diana Lucia Zotescu

 4. Elisabeta Blaga-Smigelschi says:

  Multumesc Altelelor Lor Regale pentru paginile deschise ce ni le ofera,

  multumesc si felicit calduros , pentru tot ceea ce realizeaza, pe acesti dragi tineri

  destoinici, pentru credinta, dar si curajul lor, intr-o lume cam debusolata, care

  inca isi cauta calea…

  Cu adanc respect si admiratie ma inclin !

  Elisabeta Blaga

 5. viorica iovan says:

  . copiii de regi

  . copii crescuţi in spiritul dragostei pentru poporul pe care ar putea sa il conducă cîndva

  . familiile regale sint adevarate şcoli in care copiii invaţă de mici cum se conduce o ţară

  . iată de ce monarhiile asigură in cea mai inaltă putere in stat oameni deja formaţi să conducă

  . si niciodată oricum!
  . de mici invaţă că bogăţiile ţării oricare ar fi ele: pămînturi, aur, metale preţioase, păduri, nu se înstrăinează!

  . de mici invaţă să apere ceea ce au moştenit de la străbunii lor

  . cele mai alese educaţii nu le veti intilni decit in familiile regale

  . copiii de regi fac multă şcoală
  . copiii de regi au contacte de mici cu cele mai inalte valori culturale ale ţării lor si ale altor popoare, valori pe care le asimilează în spiritul lor

  . la această şcoală ei devin cei mai rafinaţi, cei mai stilaţi,cei mai distinşi în ţinuta lor, în fiecare gest, in fiecare vorbă pe care o vor spune de fiecare dată cînd vor apărea în faţa lumii

  . ca sint fete sau ca sint baieti, fiecare in parte isi primeste educatia pentru rolul pe care ar putea sa il indeplineasca vreodată pentru poporul pe care il conduc părinţii lor

 6. Prin Alteta Voastra petalele de crini s-au redeschis in inimile istovite ale romanilor patrioti! says:

  ASR Principele Radu a Romaniei a aparut in viata mea ca un fulger pe un cer senin! Asteptam de o viata acest semn! Am recunoscut in insemnarile de pe blogul Altetei Sale Regale un spirit nou, cald iubitor,respectuos si un mare deschizator de drum spre un viitor regal! In sfarsit, aparuse acea persoana onesta, darza care sa desfiinteze voalul rosu perfid, ce acoperea ca o adevarata pacoste adevarul despre Majestatea Sa Regele Mihai si intreaga istorie adevarata a Regatului Romania. M-am alaturat neconditionat idealurilor Altetei Sale Regale, care erau si idealurile mele. Pentru mine, pentru acest nobil ideal toata nadejdea a fost si a ramas in tineretul patriei! Lui m-am adresat cu consecventa prin blogul Altetei Sale Regale.

  Numai impreuna vom reusi!

  Traiasca Regele!

  MS Regele Mihai, pe Tronul Regal a Romaniei!

  Asa sa ne ajute Dumnezeu!

 7. BLIOJU IURI-VASILICĂ says:

  M-am născut in anul 1961, in Orașul Bârlad….la scoală noi nu am fost învățați nimic despre Monarhie despre Regii si Reginele României…..dar am auzit la părinți si la bunici multe povestiri de pe timpul când era Casa Regala a României, in fruntea statului…eram mic copil…..am învățat ce este si ce reprezintă un stat Monarhic si ce înseamnă Sistemul Monarhic , abia după ce am început sa lucrez in afara României….Am avut ocazia sa călătoresc foarte mult , dat fiind meseria mea, electrician am cunoscut cetățeni ai Regatului Marii Britaniei, englezi, scoțieni, galezi , irlandezi, australieni, canadieni, neo zeelandezi,sud africani, olandezi, danezi, belgieni, suedezi, norvegieni…nigerieni, saudiți, japonezi etc discutând cu ei , am înțeles ce înseamnă Monarhia, ce înseamnă acest sistem…….Eu cred la 53 de ani , pe care ii am , ca Revenirea la Monarhie in România, ar însemna să ne regăsim pe noi înșine, să ne recăpătam demnitatea ,să ne ridicăm la un nivel superior al civilizației…așa cum vedem noi romanii care lucram in tarile Europene si nu numai in Europa…. Sunt Pro-Monarhie in Romania.

 8. calamar liviu says:

  la multi ani majestate sa fie romania regala cu toata basarabia ,intrebare de ce nu principesa preia toata basarabia cu bucovina si devine regatul basarabiei ca apoi romania se va face unire sigur, doresc sa ajut la instaurare am ceva planuri care sa evite si elimine mafia politica va rog sa ma contactati 0753399476

 9. Cioboata Radu-Constantin says:

  Traiesc cu speranta ca voi apuca si ziua in care se va instaura, o data pentru totdeauna, MONARHIA CONSTITUTIONALA in Romania.

 10. Stefan says:

  MULTUMESC ALTETELOR LOR REGALE pentru paginile deschise ce ni le ofera .Traiasca Regele.

 11. Mateiciuc says:

  Stimă si considerație deplină!
  Tara are Rege!

 12. livia says:

  Zile senine, Majestate!

 13. ioan_vantu@yahoo.com says:

  Altetei Sale Regale Principesei Mostenitoare a Romaniei un sincer La Multi Ani si sanatate ,bucurii,si fericire.

 14. mihaela sandra onel says:

  LA MULTI ANI ,MAIESTATII VOASTRE!!!
  MIHAELA SANDRA ONEL

 15. Elena Denissa Dicu says:

  Felicitări pentru ceea ce faceți și vă mulțumesc ca ne relatați evenimentele Casei Regale.
  Sărbători fericite și un an nou cu multe bucurii și multă sănătate le doresc Altețelor Regale și dumneavoastră asemenea.
  Trăiască Regele.

 16. Zanfir Constantin says:

  Dumnezeule, Bunule, Facatorul cerului si al pamantului, asculta rugaciunea noastra si- l ajuta pe credinciosul Tau M.S. Mihai I Regele Romaniei, prin iubirea si iertarea Ta, ajuta-l sa infaptuiasca tot binele pe care doreste sa-l faca Romaniei.

 17. Ion-Nelu Nistor says:

  Mi-e dor de Regele meu! De Regele nostru.

 18. FATHER JAMES JANSEN OSB says:

  MY DEEPEST CONDOLEANCES AND PRAYERS AND HOLY MASS
  ALSO MY FRIENDSHIP TO YOUR FATHER AND FAMILY!!

 19. sincere condoleante familiei regale si doresc din tot sufletul multa sanatate si puterea de a trece cu bine peste aceasta incercare grea Majestatii Sale Regale, Regele Mihai

 20. RUDOLF LUKENIUK says:

  Condoleante familiei regale!
  Stima si pretuire echipei de realizatori al jurnalului regal.

 21. CHARLOTTE AHARON says:

  CONDOLEANTE FAMILIEI REGALE
  VA DORIM TOT BINELE LA INTREAGA FAMILIE!
  CHARLOTTE AHARON

 22. Maria Velicu says:

  Condoleanțe Familiei Regale, să vă dea Dumnezeu ,multă sănătate și numai bine.
  Poate va veni o zi … să trăiesc într-o țară cu MONARHIE CONSTITUȚIONALĂ.
  Doamne ocrotește-i pe Romani.!

 23. Monica Alosia Opris says:

  MONARHIA este garantarea MORALITATII in Romania pentru ca avem o Familie Regala iubitoare de Tara pana la sacrificiu…

  Traiasca Regele nostru si Printesa Mostenitoare Margareta.

  Domnul sa va dea sanatate la toti !

 24. Imi pare tare rau.

 25. Adriana Mociran says:

  Honorable Royalty

  I would like to please your Majesties to consider our honest and loyal love for your Royal Family, that was taken away from us by our enemies

  We never stoped praying and hoping that our families love carried out for generations will conquer
  Please give us the chanse to see and speak to your Majesties

  Always yours.

  Adriana Mociran

  New York

  347_650_6956

 26. Garlonta Gabriela says:

  Mulțumesc frumos.
  Acum,să ne rugăm pentru sănătatea Regelui Mihai I al României.

 27. Alina Carjan says:

  Am cel mai bun rege din lume….

 28. Dumitru Neghina says:

  La 30 dec.1947 la varsta de 9 ani am plans impreuna cu mama mea.
  Astazi 5 dec.2o17 am lacrimat iarasi pentru Rege.
  Dumnezeu sa-l ierte.

 29. Dr. Calin Gabriel Braicu says:

  Tatal meu a fost un regalist adevarat si azi desi plecatde ani dintre noi,ii simt plinsul la moartea celui ce a fost un ideal, un dor, un vis spre o zi de mine mai buna, mai nobila. Spiritul regalist al tatalui meu Dr Gavrila Braicu, traieste in mine si plinge in mine acum cind Regele meu sa dus dintr noi. Dormi in pacea Domnului, Majestate si ramii in inima mea ca cel mai scump Roman al timpului meu. Tot ce este si va fi nobil in sufletul Roman incepe si se sfirseste cu numele vostru, regal: Mihai Rege al meu! si Rege al tuturor Romanilor de pretutindeni!

 30. Pr. Balint Istvan Banto says:

  Condoleante Familiei Regale. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Traiasca Regele!

 31. Florin says:

  Dumnezeu sa il odihneasca pe rege , sa avem puterea si viziunea acestuia pentru viitorul Romaniei .
  Vreau pe acesta cale sa imi expirim regretul pentru ca nu am putut noi aceasta generatie sa ii redam Regelui Mihai dreptul luat in 1947 , a fi regele in facto al Romanei Mari .
  Pacat ca vorbim de oameni mari in vremuri tulburi pentru tara , pana si in clipa cea de pe urma a reusit sa ne spuna ca nu urmam calea buna .
  Traieasca Regina noastra Margreta , Dumnezeu sa ii dea putere si realizari in reabilitarea crezurilor si vointelor poporului roman.

 32. Urmaresc cu drag!!Cand nu pot direct ls tvr1 , caut Youtube!!Toate cele bune!!

 33. Vlad Ramona says:

  Condoleante Familiei Regale ! Dumnezeu sa il odihneasca in pace !!

 34. Diana Tucra says:

  Buna dimineata.
  Nu este clar momentul si nu stiu nici daca locul este aici, dar nu functioneaza modulul de abonare din partea superioara-dreapta a paginii. As dori sa ma abonez la blogul dvs., astfel incat sa primesc articolele pe email.
  Va multumesc!

Lasa un comentariu