Ziua Națională a Japoniei, sărbătorită la București

Luni, 27 februarie 2023, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a participat, reprezentând pe Majestatea Sa Custodele Coroanei, la o recepție oferită de Ambasada Japoniei, pentru a celebra ziua de naștere a Majestății Sale Împăratul Naruhito, care este Ziua Națională a Japoniei. Histoires Royales

La recepție au luat parte Excelența Sa domnul Nicolae Ciucă, Prim-ministrul Guvernului României, Excelența Sa domnul Emil Constantinescu, președintele României (1996-2000),  membri ai Guvernului și ai Parlamentului României, Nunțiul Apostolic și ambasadori străini acreditați la București.

Ambasadorul Hiroshi Ueda si Prim-ministrul Nicolae Ciucă au susținut discursuri privitoare la relațiile diplomatice româno-japoneze, adresând urări de sănătate și viață lungă Majestății Sale Naruhito, Împăratul Japoniei.

©Daniel Angelescu

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    Familia Regală a României a fost, este şi va rămâne un vector de imagine şi credibilitate, o voce inegalabilă a demnităţii , un simbol al devotamentului şi preocupării cu care serveşte interesele naţiunii . Respect, admiraţie şi preţuire !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50321493
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate