Ziua Copilului la Palatul Elisabeta, 2022

În numele Majestății Sale Custodele Coroanei, Principesa Sofia a primit astăzi, 1 Iunie, la Palatul Elisabeta, copii implicați în programele Fundației Regale Margareta a României.

Principesa Sofia le-a povestit celor mici despre copilăria Alteței Sale Regale, despre jocurile copilăriei și despre amintirile sale legate de părinți, Regele Mihai și Regina Ana.

De-a lungul celor 32 de ani de existență, Fundația Regală Margareta a României a derulat programe menite să asigure copiilor drepturile fundamentale – la o viață alături de familia biologică, la îngrijire medicală sau la educație și dezvoltare. Fundația a înființat dispensare pediatrice în comunități defavorizate, programe de asistență și terapie psiho-socială pentru copii afectați de boli grave, programe de educație pentru sănătate și nutriție, centre pentru copii și adolescenți în dificultate, programe de educație parentală și integrare socială pentru familii, precum și Fondul Special pentru Copii pentru a preveni abandonul școlar.

Fotografii de Daniel Angelescu ©Casa Majestății Sale

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    ”Copiii sunt cea mai valoroasă resursă a lumii și cea mai mare speranță a ei pentru viitor.” Investind în copii , învestim în viitor ! La mulți ani tuturor copiilor, indiferent de vârstă, iar Dumnezeu să-i binecuvânteze cu cele mai alese daruri ale vieții ! Felicitări Familiei Regale, întotdeauna alături de copii, de tineri, de vârstnici…, de oameni !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797642
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate