Ziua aducerii aminte, 12 noiembrie 2017

Alteța Sa Regală Principesa Maria a reprezentat, astăzi, pe Custodele Coroanei române la ceremonia de comemorare a soldaților britanici căzuți în Primul și Al Doilea Război Mondial.

Ca în fiecare an, ceremonia religioasă și militară a avut loc la Cimitirul Militar Britanic de la Tâncăbești. Acolo odihnesc soldați din Regatul Unit și din Commonwealth care și-au dat viața în cele două mari conflagrații mondiale ale secolului XX.

Principesa Maria a depus o coroană din partea Familiei Regale a României.

Au luat parte la ceremonie membri ai Corpului Diplomatic acreditat la București, înalți reprezentanți ai Armatei României, membri ai comunității britanice din Capitală și din țară.

AGERPRES

4 comentarii

 1. Emilian T.Vandenboer says:

  Ma rog zi si noapte pentru Majestatea Sa Regele Mihai al Romaniei !
  Alteta Sa Principesa Maria a Romaniei o prezenta deosebit de semificativa si onorabila la o asemenea ceremonie !
  Numai Monarhia Constitutionala va readuce Regatul Romaniei in Europa.
  Cu adanc respect fata de regalitate
  Emilian T.Vandenboer

 2. Ștefania Vîtcă says:

  FELICITĂRI pentru noua secțiune VIDEO, YOU TUBE filme.
  Pentru tinerii interesați și pentru toți cei doritori să citească mai mult despre istoria noastră și despre Monarhie, ar fi mai mult decât binevenite fragmente disponibile a fi citite on line, oricând, de către orice doritor, din fiecare carte inclusa în secțiunea CĂRȚI a site-ului Familiei Regale. Coperțile cărților și prezentarea succintă din secțiunea CĂRȚI actuală sunt cam puțin ca să stârnească pofta de lectură si ca sa îmbogățească cu informații si interpretări.
  In plus ar fi foarte bine să existe o bibliotecă online, o referință a Familiei Regale cu articole și cărți de valoare, din care să se poată realiza o documentare exhaustivă și din care să se poată cita cu deplină încredere. MULȚUMESC!
  Ștefania Vîtcă

 3. Putere multa pt MS Regele Mihai I!! Sper ca in curand ASR Principesa Mostenitoare Margareta Custodele Coroane sa ne fie -Regina Margareta a Romaniei!!Nihil Sine Deo!! Traiasca Regele!!!

 4. Diana Lucia Zotescu says:

  @ doamnei Elena Nysveen:

  Doamna Nysveen, stiu cat de profund simtiti pentru Monarhie si pentru Familia noastra Regala. Sunt sigura ca dintr-un prea-plin de sentimente de dragoste pentru Regele nostru si pentru Custodele Coroanei nu ati realizat ca nu puteti pune in acelasi text, si in propozitii imediat alaurate, cele doua ganduri ale dumneavoastra: in prima – urarile de sanatate pentru Majestatea Sa, iar in imediat urmatoarea sa va exprimati SPERANTA ca IN CURAND Alteta Sa Regala Principesa Margareta sa ne devina Regina.

  Cred ca stiti ce trebuie sa se intample mai intai pentru ca cea de a doua dumneavoastra dorinta sa se implineasca.

  Noi, cu totii, ii dorim Bunului nostru Rege Mihai sa ramana cat MAI MULT timp cu noi. Sper ca si dumneavoastra doriti acelasi lucru.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47206575
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate