Vizită regală la Deutsche Bank Global Technology

Luni, 8 aprilie 2019, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au vizitat Deutsche Bank Global Technology, un centru de inovație în domeniul tehnologiei în care lucrează o mie de specialiști tineri.

Centrul, considerat unul dintre cele mai de succes și creative investiții ale Deutsche Bank din lume, face parte dintr-un proiect care cuprinde doar nouă astfel de companii pe întreg globul. Rostul centrului este de a folosi potențialul creator al tinerilor specialiști, pentru creșterea performanțelor economiei și pentru progres social.

Cuplul regal a fost întâmpinat de dl Ashok Aram, director general executiv al Deutsche Bank pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unul dintre liderii mondiali ai băncii, de dl Mihai Ionescu, directorul general al Deutsche Bank România, precum și de dl Marian V. Popa, directorul general al centrului de tehnologie bucureștean.

Majestatea Sa a dezvelit o placă gravată cu ocazia vizitei regale. Custodele Coroanei și Principele Radu s-au întâlnit, în diferite departamente ale centrului, cu zeci de tineri angajați și au vizitat toate proiectele centrului, creat acum cinci ani.

La finalul întâlnirii, Majestatea Sa și directorul executiv Ashok Aram s-au adresat, în amfiteatrul centrului, unei largi audiențe, vorbind despre valorile și principiile care pot duce la un viitor stabil și predictibil.

Deutsche Bank este o instituție bancară fondată în anul 1870.

10 comentarii

 1. Cam așa ar trebui să procedeze și politicienii, să dialogheze cu companiile și să se intereseze de angajații noștri.

 2. Popoviciu Delia, Weilerbach - Germania

  multa sanatate majestate ,va iubesc !

 3. Emilian T. Vandenboer, Republica Cehă

  NUMAI MONARHIA DA FORTA DE A EXISTA REGATUL ROMANIEI! TRAIASCA MS REGINA MARGARETA A ROMANIEI !

 4. Ionescu A.

  Interesant ar fi fost ca la intrare sa fie si steagul Romaniei… avea loc sigur! In rest… numai de bine 🙂

 5. Pingback: LA COPPIA REALE RUMENA AL DEUTSCHE BANK GLOBAL TECHNOLOGY DI BUCAREST – Croce Reale

 6. Diana Lucia Zotescu

  Toate vizitele intreprinse de Regii nostri si de Membrii Familiei Regale de la inceputurile Dinastiei pana in prezent, si deci si vizita Majestatii Sale Margareta si a Altetei Sale Regale la aceasta prestigioasa firma bancara – si la altele asemenea – sunt manifestarea interesului real si al implicarii profunde a Familiei Regale in tot ceea ce este important pentru dezvoltarea Romaniei.

 7. Vlad N

  Un exemplu de urmat, felicitari pentru eveniment!

 8. Octavian

  Bună ziua!Tare mult mi-as dori sa se instaleze din nou monarhia.Țara asta mai are puțin și se distruge definitiv ,cu acești oameni incompetenți ,analfabeți și hoți,la putere.Lumea slaba e depășită și nu isi mai da seama ce se petrece …mi-ar face o deosebita plăcere sa va cunosc.Vă doresc multa sănătate și mult succes,în tot ceea ce faceți!

 9. Prin aceasta vizita MS Regina Margareta a Romaniei si-a adus o contributie deosebita pentru un pas urias al Patriei in Univers. Deasemenea, deosebit de importanta este si atentia din partea gazdelor prin faptul ca domnul Ashok Aram, director general executiv al Deutsche Bank pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, unul dintre liderii mondiali ai băncii, a sosit special din Germania pentru aceasta vizita.
  Cu adanc respect fata de CASA REGALA DE ROMANIA condusa de
  MS REGINA MARGARETA A ROMANIEI.
  Slava Monrahiei Constitutionale !

 10. Pingback: Ora Regelui CCCXXXVIII | Familia Regală a României / Royal Family of Romania

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28722330
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate