Vizită Regală la Cluj-Napoca, 13 octombrie 2022

În a treia zi a vizitei la Cluj-Napoca,  Custodele Coroanei și Principele Radu au vizitat Transylvania College, o școală internațională independentă, aflată sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale. În prezența Familiei Regale, au fost acordate certificate medaliaților cu Bronz și Argint la competițiile “Duke of Edinburgh’s Award” care au fost organizate în colaborare cu “Transylvania College”. La eveniment au participat delegați la Forumul Internațional DofE din mai multe țări ale lumii. Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au discutat cu elevii despre experiențele trăite în anul în care au dezvoltat proiectele DofE.

Custodele Coroanei și Principele Radu au vizitat apoi noul sediu central al Băncii Transilvania. Familia Regală a fost întâmpinată de domnul Horia Ciorcilă, președintele Consiliului de Administrație, și de domnul Omer Tetik, directorul general al băncii.

În continuarea vizitei, Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală au fost invitați să viziteze BT Arena, unde s-au întâlnit cu sportivii și organizatorii turneului de tenis Transylvania Open.

În cursul serii, la Auditorium Maximum al Universității Babeș-Bolyai, Custodele Coroanei și Principele Radu au participat alături de Principele Edward al Marii Britanii și de Principele Guillaume de Luxembourg la ceremonia de înmânare a premiilor Gold în cadrul Duke of Edinburgh’s International Awards. AGERPRES

Rectorul universității, profesorul doctor Daniel David, a oferit oaspeților regali o medalie onorifică pentru meritele în procesul de educație al tinerei generații.

La Transylvania College

La Banca Transilvania

La Transylvania Open

La Universitatea Babeș-Bolyai

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51272235
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate