Vizită regală în Iordania, mai 2014

La invitația Alteței Sale Regale Principesa Muna al Hussein, mama Suveranului Hașemit, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu se află în vizită în Iordania, în zilele de 25-29 mai 2014. Membrii Familiei Regale a României vizitează pentru a șasea oară în Regatul Hașemit, după vizitele din anii 1996, 2004, 2010, 2012 și 2013. Majestățile Lor Regele Mihai I și Regina Ana au fost oaspeții Familiei Regale a Iordaniei în anul 1995.

Este a cincea vizită publică a Familiei Regale a României, în anul 2014. În februarie, Principele Radu și Principele Nicolae au vizitat Turcia, iar în martie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Marea Britanie. În luna aprilie, Principele Radu și Principele Nicolae au efectuat o vizită în Suedia, iar în luna aprilie, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au vizitat Statul Israel.

Vizita în Regatul Hașemit al Iordaniei are loc la Amman și cuprinde participarea Principesei Moștenitoare și a Principelui Radu la deschiderea celui de-al V-lea Congres Medical Româno-Iordanian de Medicină și Farmacie și al III-lea Congres Internațional al Medicilor Absolvenți ai Universităților de Medicină din România, care se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Muna al Hussein.

Altețele Lor Regale vor vizita Cimitirul Regal, unde se vor reculege la mormântul Regelui Hussein.

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu vor face o vizită la Marea Moartă.

În cursul șederii la Amman, Altețele Lor Regale vor avea întâlniri cu membri de seamă ai societății civile iordaniene și cu membri ai Familiei Regale Hașemite.

4 comentarii

 1. Splendid! Nihil sine Deo!!!

 2. Diana Lucia Zotescu says:

  Drum bun si mult succes Altetelor Lor Regale. Casa Regala Hashemita este in excelente relatii cu Casa noastra Regala, asa cum, de altfel, este si la nivel oficial, intre cele doua state.

  Diana Lucia Zotescu

 3. DATORITA EXCELENTELOR RELATII DINTRE CASA REGALA HASHEMITA SI CASA REGALA A ROMANIEI EXISTA IN ACEST CONTEXT SPERANTA CA PRIN ACESTE SCHIMBURI DE EXPERIENTA SA SCHIMBAM CEVA IN ROMANIA SI IN DOMENIUL MEDICINEI.SUCCES SI DRUM BUN ALTETEL0R LOR REGALE.

 4. Comentarii pe Facebook says:

  Tamara Simicorescu superba ca intodeauna
  #
  Mikela Ariana traiasca familia regala
  #
  Joseph Mitch Nixon ♥︎
  #
  Ilie Stirbu Traiasca familia regala, si toate binecuvantarile DOMNULUI. AMIN
  #
  Paula Petcov Miriam Fares
  #
  Monica Moni TOATA STIMA PT PRINCIPESA NOASTRA!
  #
  Cerasela Platz Reverente Calduroase ! Cu recunostinta, Cerasela Platz.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 49635932
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate