Vara, la Săvârșin

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, alături de Principele Nicolae, care a venit să petreacă o parte din vacanță cu Altețele Lor Regale, au primit vizita artistului fotograf Cristian Coposesc.

Vă prezentăm câteva dintre fotografiile realizate sâmbătă, 25 iulie 2015, în Parcul Regal de la Săvârșin.

23 comentarii

 1. ILIE SERBAN says:

  DUMNEZEU sa aiba grija de sanatatea ALTETELOR lor si poate intr-o zi vom fi si noi fericiti sa-i vedem acolo unde le este locul si anume pe TRON.
  Dumnezeu sa-i ocroteasca.

 2. Samira Ioana says:

  Superbi

 3. Moldovan Ovidiu says:

  Mult mai frumos decat la Cotroceni.

 4. voicu anca elena says:

  Foarte frumoase pozele. Locul este superb!

 5. Kmy says:

  Superb parcul Castelului Savarsin, foarte frumos intretinut si pus in valoare de catre Familia Regala a Romaniei, am avut bucuria de a-l putea vizita si poate cu ajutorul Bunului Dumnezeu voi putea vizita candva si castelul in interior.Dumnezeu sa na ajute pe noi pe toti romanii sa apucam sa vedem iar o Romanie Mare sub conducerea MS Regina Margareta I a Romaniei! Amin.

 6. Moaca Raluca Elena says:

  Vacanta frumoasa!

 7. Liliana Sora says:

  Domeniul Regal Săvârșin – o oază de liniște și frumusețe, de relaxare și sănătate, un colț de rai mirific în care natura și omul se completează reciproc, un loc în care priveliștea îți taie răsuflarea, în care natura , care parcă pictează imagini de o infinită frumusețe, te răsplătește, te vindecă, te hrănește, te înconjoară cu iubire. Un loc încântător în care , cei care au lucrat, au restaurat acest loc încărcat de istorie, au fost atenți la fiecare detaliu care să ne întoarcă , cu emoție și cu plăcere în timp. Aici, în cadrul de basm de la castel, sunt OAMENI simpli și frumoși la suflet, care ne transmit mereu gânduri de bine, sentimente, trăiri, binecuvântări, care fac tot ce este posibil pentru binele omului și al națiunii, care ne dau o invitație la viață, o invitație la atenție, o invitație pe care chiar trebuie să o onorăm dacă vrem să înțelegem , să simțim și să cunoaștem în profunzime drumul care ne conduce spre bine, spre schimbarea de care avem nevoie. Toată prețuirea și admirația pentru Altețele Lor Regale Principesa Margareta și Principele Radu care au investit mult suflet , multă răbdare și mult timp pentru a realiza , sau mai degrabă a recrea, acest colț de rai unde să calci pe meleaguri acoperite de istorie și să te bucuri de natură, de oameni, de frumos. Respect și considerație pentru Familia și Casa Regală a României !

 8. Luminita Iosif says:

  Frumosi si normali. asta imi doresc.

 9. Alexandra Sima si Mariana Sima says:

  Subiectul unei inegalabile iubiri : Familia Regala a Romaniei.

 10. Raileanu Dan says:

  In acest minunat parc am copilarit acum 60 de ani.Splendid!

 11. stelian r. says:

  Romania normala ! Calm, odihnitor ! Frumusete! Asta mi-au sugerat aceste fotografii ! Doresc multa sanatate Familiei Regale ! Traiasca Regele ! Nimic fara Dumnezeu !

 12. Emil Manolache says:

  Când vor domni?

 13. Ioana-Rucsandra Dascalu says:

  Foarte frumos!

 14. Codruta Goja says:

  Dumnezeu sa ocroteasca Familia Regala si sa lumineze mintile romanilor!
  GOD SAVE THE KING!

 15. Magdalena Bulmaga says:

  Ce domeniu frumos. Familia regala – incantatoare!

 16. MARIA says:

  Vacanta frumoasa !

 17. Blog cu idei says:

  Ce frumoasa este principesa Margareta!

 18. Diana Lucia Zotescu says:

  Parcul este cu adevarat incantator. Arborii seculari si intregul domeniu regal dau acea benefica senzatie de perenitate, de soliditate, de continuitate, adica exact ceea ce asteptam – si ceea ce si primim – de la Familia noastra Regala.

  Vacanta placuta, Altetele Voastre, si sa Va vedem cu forte proaspete in septembrie.

  Diana Lucia Zotescu

 19. mircea says:

  Cred ca revenirea Romaniei la monarhie ar fi singura cale de salvare a acestei tari de la prabusirea economica in care ne imping partidele socialiste de clan.ASR Principesa Margareta este foarte indragita de romani si cred ca majoritatea oamenilor educati si cu adevarat patrioti ar dori sa o vada pe tronul Romaniei..Dar pentru ca acest vis al nostru sa devina realitate ar trebui parcursi o serie de pasi.Primul si cel mai important ar fi ca Familia Regala sa devina o prezenta mai vie pe canalele media romanesti.In prezent majoritatea acestora apartin fostilor comunisti si de aceea consider ca o noua televiziune s-ar impune.Marirea numarului de aparitii pe televiziuni neaservite intereselor politice prezente ar fi inca un pas pentru consolidarea relatiei de suflet pe care Familia Regala o are cu poporul roman.

 20. Cristian Sandu says:

  Intrebarea domnilor Ilie Serban si Emil Manolache are un raspuns clar: atunci cind numerosii adepti ai monarhiei constitutionale se vor hotari sa actioneze organizat, cerind Parlamentului sa dezbata serios problema schimbarii formei de guvernamint, informind corect cetatenii asupra locului si rolului unui monarh constitutional intr-o societate democratica moderna !

 21. Cristian Sandu says:

  Ar fi bine, stimate domnule Mircea, sa nu mai abordam problema monarhiei prin prisma simpatiilor sau antipatiilor politice!Confruntarile politice sunt normale si necesare in orice democratie, dreptul cetateanului de a avea convingeri si optiuni este garantat. Monarhul constitutional, insa, este deasupra disputelor politice, este garantul unitatii nationale si al stabilitatii statale, protectorul drepturilor si libertatilor cetatenesti.

 22. Oana says:

  Asta inseamna cu adevarat fericirea. Superbi!

 23. […] Sâmbătă, 25 iulie, este alături de Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu la Castelul Săvârşin. Duminică, 26 iulie, Principele Nicolae pleacă cu bicicleta pe Transfăgărăşan. Consiliul […]

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 35787248
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate