Ultimele mesaje de Crăciun ale Regelui Mihai

În anul 1940, Regele Mihai trimitea românilor primul său mesaj de Crăciun. Șaptezeci și cinci de ani mai târziu, în anul 2015, Regele nostru a trimis ultimul său mesaj națiunii pe care a servit-o cu fidelitate și justețe toată viața.

Mai jos puteți revedea ultimele șapte mesaje ale Regelui Mihai de Crăciun.

Anul trecut, la 24 decembrie 2016, Regele Mihai nu a mai putut adresa mesajul său de Crăciun, așa că mesajul a fost trimis românilor de către Majestatea Sa Custodele Coroanei, în numele Regelui.

 

8 comentarii

 1. Anna-Mária Martini says:

  Fie ca sfintele sărbători ale Naşterii Domnului să vă aducă întregii familii: în primul rând multă sănătate şi putere pentru a putea trrece cu bine peste această imensă pierdere. Vă doresc un crăciun binecuvântat cu multă pace şi linişte sufletească. Vă iubim! Mult respect şi stimă MS Margareta custodele coroanei şi întregii Familii Regale.

 2. Ioana Dumitrescu - București says:

  Buna seara ,
  Sunt o tânăra fata din București . Va transmit sincerele mele regrete eterne pentru pierderea regelui ! Dumnezeu sa îl ierte și sa îl odihneasca in pace ! Sunt alaturi de voi cu sufletul!

 3. Raluca says:

  RESPECT. Este singurul cuvant care imi vine in minte.
  La mulți ani de Craciun si sarbatori linistite.
  “Asa sa ne ajute Dumnezeu”
  Raluca-Verona

 4. Liliana Sora says:

  ”Numai cine seamănă viaţă, culege nemurire; doar cine a iubit nu moare …”
  Cuvintele, mesajele MS Regelui Mihai sunt adevărate lecţii de istorie, lecţii de viaţă, de omenie, de decenţă şi demnitate, de iubire de oameni şi de ţară !
  Dumnezeu să Vă odihnească în pace, Majestate !
  Gânduri pioase, preţuire şi recunoştinţă veşnică !

 5. Maria-Elisabeta Dăscălescu, București says:

  Dumnezeu sa va binecuvinteze de SFANTA SARBATOARE A CRACIUNULUI.
  MARIA-ELISABETA

 6. Cacovean Adrian says:

  Mesajele Majestatii Sale Regele Mihai sunt vesnice si binecuvintari ocrotitoare si parintesti pentru neamul peste care a fost Uns Rege. Majestate, iti suntem vesnici slujitori. Familie Regala, sincera admiratie!
  Traiasca Regina!
  Iubit Rege, odihna in pace!

 7. Mădălin Cristian Focşa - Câmpina says:

  Majestatea Voastră,
  Cu gândul la sufletul Regelui nostru iubit ce ne veghează din ceruri, la Familia voastră și la Crăciunul de la Săvârșin, aș vrea să transmit un vis – sunt sigur că nu doar al meu – legat de aceste mesaje către Națiune, transmise între 1940 și 2015 de către Regele nostru. Credeți că s-ar putea regăsi și aduna la un loc, pentru a fi publicate, toate cele 76 mesaje regale de Crăciun (dacă se poate înregistrările, nu transcrierea textului) ? Ar fi un patrimoniu fantastic pentru noi toți !
  Al Majestății Voastre veșnic devotat,

 8. Craciun Trist,dar….cu sperante!!!Sper din tot sufletul ca Regele Nostru Mihai I sa ne ajute prin spiritul Majestatii Sale pe Familia Regala si romani de care a fost legat sufleteste toata viata!!Asa sa ne ajute Dumnezeu si Maica Domnului!!

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30316640
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate