Tinere gimnaste ucrainene, la Palatul Elisabeta

Tinere sportive din Lotul Național de Gimnastică Ritmică al Ucrainei, care și-au găsit în țara noastră găzduire pentru o perioadă nelimitată de timp, au răspuns invitației Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu, la Palatul Elisabeta. A fost prezentă la întâlnire Principesa Sofia.

În grădina palatului, Majestatea Sa a stat de vorbă cu tinerele sportive de performanță despre familiile lor, rămase în Ucraina, despre condițiile de cazare oferite de gazdele lor din preajma Capitalei, despre agenda competițiilor lor viitoare și despre dieta sportivilor de performanță și despre felul în care reușesc, în ciuda unei grave presiuni psihologice și sufletești, să-și ducă mai departe viața, la o vârstă atât de fragedă.

Familia Regală a întâlnit, cu trei zile în urmă, câțiva dintre copii și tineri ucraineni, refugiați la Galați, în întâlnirile avute la Crucea Roșie și la compania Liberty.

După Campionatul Mondial din Portugalia, unde tinerele sportive ucrainene vor participa, grație fondurilor și organizării oferite de gazdele lor, ele vor reveni la Palatul Elisabeta, în iunie, unde se vor reîntâlni cu Custodele Coroanei.

AGERPRES

Fotografii de Daniel Angelescu ©Casa Majestății Sale

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 49632747
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate