Susține cu a ta mână Coroana Română

Peste două săptămâni, va ieși de sub tipar albumul “Susține cu a ta mână Coroana Română”, publicat de Editura Litera și scris de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu.

Volumul, cu o bogată colecție de fotografii istorice și din zilele noastre, are un text amplu și documentat și este prezentat într-o elegantă formă grafică. O primă formă ceva mai redusă a textului a fost semnată de Altețele Lor Regale în volumul “Coroana Română la 140 de ani”, apărut la Editura Curtea Veche în anul 2008.

Prefața volumului este semnată de Anders Lindberg, membru al Consiliului Regal. Volumul cuprinde texte despre regii și reginele României, ca și despre generația actuală a Familiei Regale. Pe lângă arborele genealogic, textul este completat cu Normele Fundamentale ale Casei Regale a României (statutul complet al Casei de România semnat la 30 decembrie 2007), O viziune pe 30 de ani pentru România, un rezumat privitor la Ordinele și Decorațiile Regale, precum și o cronologie a Familiei Regale, din 1866 până în anul 2017.

Volumul va fi în librării în jurul datei de 23 noiembrie 2017, când va fi lansat la Târgul de Carte Gaudeamus, la standul Editurii Litera.

5 comentarii

 1. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Minunat ! Felicitări ! Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

 2. FÈLICITARI!!ASR Principesa de coroanä Margareta, Principesa Maria si Principe Radu a Romäniei pt tot!!!Nihil Sine Deo!!

  DANKE – MULTUMESC

 3. Mesaje pe FB says:

  Marcus Andrei Bună ziua! În ce librării va fi disponibil mai precis? Mă interesează de asemenea și Calendarul Regal. Mulţumesc
  #
  Secretariatul Regal Cartea și calendarul vor fi disponibile în toate librăriile din țară, mai precis cele care comercializează produsele editurilor Litera și Curtea Veche. Ele vor putea fi comandate și pe Internet, pe site-ul editurilor. Dar apariția celor două titluri nu va fi înainte de 23 noiembrie. Ambele sunt momentan sub tipar.
  #
  Maria Petre As vrea sa stiu in ce librarii va fi disponibil
  #
  Hrisia Elena Moroldo O carte pentru biblioteca fiecarui roman.
  #
  Roxana M. Gabriela Cu certitudine, biblioteca mea se va imbogati cu o frumoasa carte dedicata Monarhiei . Cu afectivitate astept noua aparitie.
  #
  Stelică Bîrsan Excelent mesajul ! Trăiască Monarhia !!!
  #
  Norica Vasilian TRAIASCA FAMILIA REGALĂ ROMÂNĂ !
  #
  Adriana Porumbel COROANA ROMANA, speranța noastră nu a murit și nici nu va muri!ASTEPTAM !
  #
  Scott Bloom Will there be an english translation?
  #
  Secretariatul Regal There will be an English version of the volume “Pelesh Castle”, Curtea Veche Publishing, most probably at the end of December 2017. Please check the Website of the publishing house in 6 weeks time. http://www.curteaveche.ro/ Royal Secretariat
  #
  Malin Doru Traiasca scumpul meu REGE MIHAI DUMNEZEU SA FIE CU AL NOSTRU REGE!!!
  #
  Jon Margineanu SUSTIN RESTAURAREA MONARHIEI IN ROMANIA.
  SUSTIN MONARHIA CONSTITUTIONALA A ROMANIEI.
  #
  Ioan Secrieru NIHIL SINE DEO
  #
  Tereza Ilie Multumesc frumos pentru informatia in legatura cu volumul nou editat ! Abia astept !
  #
  Ilinca Geabelea Sustin cu mana mea Coroana Regala! Doresc sa stiu cat mai multe despre Monarhie si regii Romaniei!Voi cumpara aceasta carte in care se gaseste si albumul familiei regale!
  #
  Letitia Costea Sunt convinsa ca va fi un volum remarcabil.

 4. Novak Cristian-Antonio says:

  Bună seara,

  Mă bucur foarte mult să văd că există cărți precum acestea, care apar pe piața românească și care își fac simțită prezența prin mass-media românnească. România are nevoie de cunoaștere către valorile adevărate care au fondat statul.
  Aș dorii să știu cum se poate cumpăra această carte, și bine înțeles, dacă va avea traduceri în limba franceză sau engleză. Fac parte din diaspora, iar imaginea românilor nu este întocmai pozitivă. De asemenea sunt sigur că străinii ar fi încântați de a citi o asemenea carte. Am putea fi priviți altfel, ca apoi la rândul nostru să privim altfel. Să lăsăm indiferența, și să aducem bunăstarea înapoi.
  România care a cunoscut-o străbunica mea, nu mai este aceeași cu cea de acum. Îmi doresc să revin într-o țară cu valori. Ajutați oameni să construiască fiecare în ei, o personalitate și un gust pentru frumos și bun. Lucrurile vor veni atunci de la sine.

  Mulțumesc, și cu toată onoarea de a scrie,
  Cristian-Antonio Novak

 5. Eduard Mincă says:

  NIHIL SINE DEO!
  Mulțumim Familiei Regale!

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47313956
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate