Slujba primei zile de Crăciun 2018

Marți, 25 decembrie 2018, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, alături de AALLRR Principele Radu, Principesa Elena, dl Alexander Nixon, Principesa Sofia și Principesa Maria au luat parte la slujba primei zile de Crăciun, oficiată la biserica ortodoxă din Săvârșin de părintele Călin, parohul bisericii.

Au fost prezenți mulți enoriași, printre care s-au numărat primarul comunei, dl Ioan Vodicean, cu familia sa, tineri și elevi din comună, precum și părinți, bunici și copii din localitate.

La sfârșitul slujbei au fost cântate colinde, iar apoi Moș Crăciun a venit în biserică și a împărțit daruri tuturor copiilor prezenți.

Familia Regală vine în fiecare an la slujba din prima sau a doua zi de Crăciun.

©Daniel Angelescu

7 comentarii

 1. Liliana Sora says:

  “Hristos S-a născut ca oamenii să vadă mântuirea. Crăciunul e sărbătorirea lui Hristos! Îi mulțumim pentru toată purtarea de grijă ! Și cerem iertare pentru tot ce am uitat să fim. E ziua când ne oferim Lui. Și așa să rămânem. Permanent în Crăciun…”
  Crăciun binecuvântat !

 2. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI says:

  SFANTA SARBATOARE A NASTERII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS SA ISI COBOARE DUHUL PESTRE ROMANI SI SA NU MAI FIE DEZBINARE !
  OMAGIU FAMILIEI REGALE PASTRATOARE A TRADITIILOR STRAMOSESTI ! SARBATORI FERICITE SI UN AN MAI BUN IN 2019 !
  LA MULTI ANI !

 3. Când Familia Regală este prezentă la Sfânta Liturghie, românii au o nădejde în plus. Iar când Șeful Casei Regale revine pe Scaunul împărătesc din Biserică, cred că, prin mila Domnului, România este la un pas de a-și recăpăta identitatea.

 4. Nicoleta Bogaceanu says:

  Nihil Sine Deo!

 5. Viorica Mwais says:

  **
  Ganduri bune si urari frumoase se indreapta spre Excelentele Voastre Regale
  si la sfarsit de an 2018!
  .
  La multi ani!
  .
  “Un gând frumos poate fi ca o biserică în care omul îşi odihneşte sufletul.”
  Regina Maria a Romaniei

 6. ANDRECIUC GHEORGHE says:

  CA SA REPARAM UN RAU SI SA INDEPARTAM IN TOTALITATE COMUNISMUL TREBUIE SA REFACEM CE EL A STRICAT SI ANUME REDEVENIREA TERI LA STATUTUL DE REGAT NUMAI ASA NE VOM RECAPATA IDENTITATEA NATIONALA SI VOM INVINGE COMUNISMUL. MA PLEC CU PIOSENIE IN FATA FAMILIEI REGALE ROMANE

 7. Diana Lucia Zotescu says:

  Splendide imagini ale Familliei regale la serviciul divin din ziua Nasterii Domnului de la biserica din Savarsin. M-a incantat nespus faptul ca Majestatea Sa a stat in biserica in jiltul / tronul ce i se cuvenea, rezervat dintotdeauna regelui / reginei sau celei mai inalte demnitati ecleziastice prezente. Iar fotografiile distribuirii de daruri copiilor de catre Mos Craciun sunt deadreptul induiosatoare. Savarsinenii sunt cu adevarat oameni daruiti de Dumnezeu cu darul ceresc de a-I avea drept vecini chiar pe Familia Regala.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 50324533
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate