Slujba din prima zi de Crăciun, 2023

La biserica ortodoxă din Săvârșin, luni, 25 decembrie 2023, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort, alături de Alteța Sa Regală Principesa Elena, au participat la slujba primei zile de Crăciun. ARAD ONLINE OK MAGAZINE

De praznicul Nașterii Domnului, Preacucernicul Părinte Călin, parohul bisericii, a săvârșit Sfânta Liturghie și a citit pastorala din acest an a Înalt Preasfinției Sale Arhiepiscopul Timotei al Aradului.

La sfârșitul slujbei, la care au participat mulți locuitori ai Săvârșinului, părintele paroh a oferit în dar Majestății Sale un colac de pâine copt în dimineața aceasta într-o gospodărie din comună.

©Cristian Coposesc

2 comentarii

  1. Hristos se naște, preamăriți-L. La mulți ani !

  2. Diana Lucia Zotescu says:

    De mult imi doresc ca, macar o data sa pot veni la Savarsin in dimineata de Craciun pentru a asculta serviciul divin al marii sarbatori crestine alaturi de Majestatea Sa si de Familia Regala. Bucuria Craciunului ar fi astfel deplina pentru mine. Sper ca odata si odata sa-mi poata fi data aceaasta bucurie. Ii fericesc pe savasineni ca au aceasta mare implinire an de an !

    Sarbatori pline de lumina si de pace divina, Majestatea Voastra !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51853383
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate