Slujba celei de-a doua zile de Crăciun

Vineri, 26 decembrie 2014, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu au luat parte la slujba celei de-a doua zile de Crăciun. Comunitatea săvârșineană a avut onoarea de a asculta slujba oficiată de Înalt Preasfinția Sa Arhiepiscopul Timotei al Aradului, alături de părintele paroh al ortodocșilor săvârșineni, Călin Mădăluță.

La sfârșitul slujbei, Principesa Moștenitoare și Principele Radu au oferit în dar parohiei o lucrare în sidef reprezentând Nașterea Domnului, adusă de la Ierusalim, unde Familia Regală s-a aflat pentru prima oară, în luna mai a acestui an. Așezământul ortodox românesc de la Ierusalim, de unde provine lucrarea, a fost fondat sub domnia Regelui Ferdinand I, iar la crearea lui a contribuit decisiv Regina Maria.

Arhiepiscopul Aradului, alături de părintele paroh și familia sa, au fost invitați la dejun, în Sufrageria mare a Castelului Săvârșin, de către Altețele Lor Regale.

 

9 comentarii

 1. Nicolae says:

  Monarhia salveazå Romania

 2. Ana-Irina says:

  Cu prilejul sărbătorilor de iarnă şi al Anului Nou 2015,
  Vă rugăm să primiţi, Alteţa Voastră regală şi întreaga Familie Regală a României,
  urările noastre de sănătate şi bucurie, împliniri şi prosperitate.
  LA MULŢI ŞI FERICIŢI ANI!

 3. vladut mihaela says:

  Principesa Margareta si Principele Radu sunt urmasi demni ai Reginei Maria si Regele Ferdinand sa ne ajute Dumnezeu sa-i vedem pe tronul Romaniei ! Traiasca Monarhia ! Nimic fara Dumnezeu !

 4. Doru Ceuca says:

  Cu prilejul sarbatorilor si al anului nou 2015,
  Va dorim Alteta Voastra Regala si intreaga Familie Regala a Romaniei multa sanatate,, bucurii si impliniri !!!

  LA MULTI ANI !!!!

 5. Valerian Stan says:

  Să mulţumim Bunului Dumnezeu pentru acest dar minunat: Biserica şi Familia Regală împreună!

 6. Liliana Sora says:

  La ceas de mare sărbătoare creștină, când tradițiile, datinile și obiceiurile se regăsesc într-un loc binecuvântat așa cum este Săvârșinul, unde domnește adevăratul spirit al Crăciunului, prezența Majestăților Sale cu gândul și sufletul mereu acasă, a Altețelor Lor Regale, întregește, însuflețește și încălzește întotdeauna acest minunat și fascinant loc de poveste. Mă înclin cu profund respect, admirație și prețuire în fața Familiei Regale, mereu unită în iubire, armonie, respect , credință…, cu un destin și o poveste ce trebuie spusă, cunoscută și transmisă mai departe, O FAMILIE MODEL, care exprimă demnitate, verticalitate , echilibru , înțelepciune, forță, căldură, iubire, respect, etc,. creatoare și purtătoare de autentice valori. Sărbători fericite ! La mulți ani !

 7. Cu prilejul särbätoriilor de iarnä si al anului nou 2015,
  vä dorim Alteta Voastra Regala M.S. Regele Mihai I. al Romäniei si intreagii familiei Regale a Romaniei multä, multä sänätate, bucurii si impliniri frumoase !!!

  LA MULTI ANI MAJESTATE, CRÄCIUN SI AN NOU FERICIT, PLIN CU MULTÄ, MULTÄ SÄNÄTATE SI PROSPERITATE…………CASEI REGALE DIN ROMÄNIA

  NIHIL SINE DEO…….

 8. Alina Frigescu says:

  Craciun fericit!

 9. An Nou senin, cu tot mai mulţi oameni conştienţi de însemnătatea majoră a valorilor monarhice! Nihil sine Deo! Ne vrem Regele pe tron!

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36221863
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate