Şeful Casei Majestăţii Sale Regelui s-a întâlnit cu Prim-ministrul Guvernului

seful-casei-majestatii-sale-regelui-s-a-intalnit-cu-prim-ministrul-guvernului-palatul-victoria-7martie2017-2

Marţi, 7 martie 2017, Excelenţa Sa domnul Andrew Popper, Şeful Casei Majestăţii Sale Regelui, s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu Excelenţa Sa domnul Sorin Mihai Grindeanu, Prim-ministrul Guvernului României.

Au fost discutate aspecte privind activitatea publică a Familiei Regale, precum şi colaborarea cu instituţiile Guvernului României în vederea susţinerii interesului naţional.

În ultimii douăzeci de ani, activitatea publică a Familiei Regale a însumat peste 10.000 de angajamente publice în țară și 310 vizite externe cu caracter oficial sau public. În cele două decenii, România a avut zece guvernări diferite.

În seara de 21 martie 2017, la Palatul Elisabeta, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta va prezida o seară dedicată aniversării celor douăzeci de ani de diplomaţie regală.

seful-casei-majestatii-sale-regelui-s-a-intalnit-cu-prim-ministrul-guvernului-palatul-victoria-7martie2017-1

Foto © Guvernul României

6 comentarii

 1. Pantea Alexandru-Sorin

  Casa Regala a Romaniei a reprezentat intotdeauna Tara indiferent de coloratura politica a guvernelor care s-au succedat la Palatul Victoria si indiferent daca acestea au sustinut-o in demersurile ei sau nu. Niciodata nu a existat un interes politic ascuns al acesteia si niciodata nu a fost prea mult sau prea greu pentru ea. Aceste lucruri o fac unica in peisajul romanesc, un adevarat punct de sprijin al societatii noastre in aceste vremuri deosebit de tulburi.

 2. Emilian T.Vandenboer

  Anuntul are un carater deosebit de important mai ales in aceste vremuri ale anul Domnului 2017 – primul trimestru , in al doilea rand cu deosebit interes astept rezultatele vizitei Altetei Sale Regale Printului Charles al Marii Britanii care este
  ruda deosebit de apropiata a Majestatii Sale Reginei Margareta a Romaniei.
  Sa ne ajute Dumnezeu !
  Nihil Sine Deo !
  E.T.Vandenboer

 3. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  FAMILIA REGALA A ROMANIEI A ARATAT IN ULTIMII 20 DE ANI CA POATE SA CONDUCA TARA IN INTERESUL ROMANILOR !
  ROMANIA REGAT ! NIHIL SINE DEO !

 4. Cristian Sandu

  Sper ca dl. Prim-Ministru Sorin Grindeanu, dar si orice alt om politic al Romaniei momentului, indiferent de ce curent politic reprezinta, sa inteleaga necesitatea rstaurarii Monarhiei constitutionale, singura care poate garanta separarea si echilibrul puterilor in stat, dar si medierea reala intre puterile statului, intre stat si societatate! Intr-un cuvint, o Romanie democratica si, implicit, prospera!

 5. Diana Lucia Zotescu

  @ Domnului E.T. Vanderboer

  Dupa cum se poate vedea si din titlul textului alcatuit de autorii blogului (care sunt angajati ai Casei Majestatii Sale REGELUI), formula de referire la Custodele Coroanei este “Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta (Custodele Coroanei n.m.”) si nu “Majestatea Sa Regina Margareta a Romaniei” . Cata vreme Regele nostru este in viata, numai El este “Majestatea Sa”. Orice ‘graba’ in acest sens are o conotatie foarte trista pentru noi toti si in special pentru Membrii Casei Regale – incepand cu Alteta Sa Regala care cu siguranta doreste ca Tatal Sau si Regele nostru sa traiasca cat mai mult. Sa lasam lucrurile sa se deruleze natural.

 6. Viorica M.V.

  Cu siguranta ca va ramane, si pentru dl. Grideanu, o intrevedere de neuitat.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26136257
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate