Secolul XXI și Casa Regală

Cu ocazia apropiatei împliniri a vârstei de 60 de ani, Alteța Sa Regală Principele Radu aduce cititorilor o nouă carte, intitulată Secolul XXI și Casa Regală. Volumul a apărut la Curtea Veche Publishing. Momentan el poate fi comandat online. După redeschiderea librăriilor, va putea fi găsit în toate orașele țării.

“Secolul XXI și Casa Regală” este o culegere de eseuri, pagini de jurnal și dialoguri care reflectă acțiunea Casei Regale a României în primii 20 de ani ai secolului XXI. Ea continuă cartea “Trei poduri peste lume”, apărută tot la Curtea Veche Publishing și care reflectă, în aceeași formă, anii 1980-2000.

Cartea cuprinde dialoguri cu Dan C. Mihăilescu, Paul Grigoriu, George Popescu, Nicolae Drăgușin, Angela Martin, Vlad Badea și texte semnate de Sir Gavyn Arthur, profesorul George Griffin și avocatul Ioan-Luca Vlad.

 

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu

    Va fi, desigur, inca o valoroasa carte din colectia mea de carti referotoare la Familia Regala. Astept cu bucurie si nerabdare ziua cand o voi putea cumpara din librarie.

    Felicitari, Alteta Voastra Regala, cu ocazia feriicitei aniversari din 7 iunie, precum si pentru aceasta recenta aparitie editoriala, pe care sper sa o citesc cat de curand. Fie ca Dumnezeu sa va rezerve multi ani frumosi, plini de bucurie si forta, de acum inainte !

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28690750
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate