Seara Palatului Elisabeta dedicată festivalului EUROPAfest

Voluntari, susținători și parteneri ai festivalului internațional de muzică EUROPAfest au fost invitați astăzi, la Palatul Elisabeta, de către Alteța Sa Regală Principele Radu, în numele Majestății Sale Custodele Coroanei.

Festivalul a fost fondat acum 29 de ani, este un important eveniment muzical anual din România și se află sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Custodele Coroanei și al ASR Principelui Radu, începând din anul 2005.

Anul acesta, EUROPAfest și Concursul internațional de Jazz București (ajuns la la 16-a ediție), vor avea loc în zilele de 1-9 iulie. Festivalul va reuni, ca în fiecare an, nume sonore din Jazz, Blues, Pop și din muzica clasică, reprezentând 40 de țări ale lumii.

Pe Platforma cu Lei a Palatul Elisabeta, Principele Radu și invitații prezenți au vorbit despre eforturile ultimelor două luni înainte de deschiderea festivalului.

Royal Central

Fotografii de Daniel Angelescu ©Casa Majestății Sale

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    Muzica a fost, este și va rămâne un balsam pentru sufletul sensibil, iubitor de bine și de frumos, fiind ” mediatorul dintre viața spirituală și cea a simțurilor.” (Ludwig van Beethoven) Tot respectul și toată admirația pentru organizatorii acestui festival, munca acestora fiind una cu adevărat specială, deosebită, pentru participanți , care întotdeauna ne încarcă cu plăcere, încântare, bucurie…și nu în ultimul rând pentru Familia Regală, care susține și promovează arta spectacolului, fie că este vorba de muzică, teatru, film, etc. ” Dorinţa oamenilor cu adevărat mari este să-i facă pe alţi oameni fericiţi .” Felicitări !

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 48441043
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate