Seara Palatului Elisabeta dedicată BIFF 2023

Festivalul Internațional de Film București (BIFF) a ajuns la a 19-a ediție și va avea loc în acest an de vineri, 15 septembrie, până vineri, 22 septembrie, în mai multe locații din Capitală. Festivalul se află sub Înaltul Patronaj al ASR Principelui Radu, începând din anul 2010.

Ca în vara fiecărui an, principalii realizatori ai festivalului și cei mai importanți susținători ai lui au fost invitați la Palatul Elisabeta de către Principele Radu, pentru a da startul pregătirilor pentru noua ediție BIFF. AGERPRES

Au luat cuvântul în deschiderea serii Alteța Sa Regală, ministrul Culturii, doamna Raluca Turcan, președintele Asociației Culturale Grigore Vasiliu Birlic, domnul Alex Șerban, și fondatorul Festivalului Internațional de Film București, doamna Dana Dimitriu-Chelba.

Evenimentul a avut loc în seara de luni, 26 iunie 2023, și s-a mai bucurat de prezența unor membri ai Parlamentului României, a unor înalți reprezentanți diplomatici ai Ambasadelor Germaniei, Elveției, Mexicului, Japoniei, Italiei și Ordinului de Malta, a unor diplomați din Ministerul Afacerilor Externe român, a unor organizații neguvernamentale, companii și agenții, precum și a unui mare număr de personalități din societatea civilă, îndeosebi din lumea filmului.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51399463
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate