Scrisoarea Prim-ministrului Guvernului României, 10 Mai 2024

Cu ocazia sărbătorii naționale de 10 Mai, Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit o scrisoare din partea Excelenței Sale domnului Ion-Marcel Ciolacu, Prim-ministrul Guvernului României:

“Majestatea Voastră,

Cu prilejul aniversării zilei de 10 Mai, o zi cu multiple semnificații istorice, am deosebita plăcere de a adresa Majestății Voastre și Familiei Regale a României cele mai călduroase felicitări și urări de sănătate și prosperitate.

La 10 mai 1881, Majestatea Sa Regele Carol I primea coroana regală pe care o califica drept „un simbol al independenței și puterii României”. Astăzi, datorită rolului pe care Casa Regală și l-a asumat în promovarea României în lume și numeroaselor acțiuni care contribuie la construirea unei Românii demne și prospere, Coroana a rămas un reper important pentru români.

Vă rog să primiți, Majestatea Voastră, deplina mea apreciere pentru activitatea Familiei Regale, împreună cu asigurarea înaltei mele considerații”.

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Mesajul de 10 Mai adresat Majestatii Sale de catre Prim-Ministrul Marcel Ciolacu prin care acesta isi exprima pretuirea fata de Majestatea Sa, de Familia Regala, recunoascand rolul major jucat dupa 1990 de MMLL Regele Mihai si Regina Margareta in sprijinirea Romaniei, ii face cinste Premierului. Cred ca suntem deja pe drumul cel bun.

  2. […] Flori la Piațeta Regelui, 10 Mai 2024 Garden Party, 10 Mai 2024 Concert regal la Sala Radio, mai 2024 Scrisoarea Preafericitului Patriarh Daniel, 10 Mai 2024 Scrisoarea Prim-ministrului Guvernului României, 10 Mai 2024 […]

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51797825
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate