Sărbătoarea de 10 Mai, la Palatul Elisabeta, văzută de Daniel Angelescu

 

 

 

 

Fotografii realizate de artistul fotograf Daniel Angelescu, în grădina Palatului Elisabeta, sâmbătă, 10 mai 2014, cu ocazia evenimentului Garden Party.

24 comentarii

 1. România liberă, 13 mai 2014 says:

  Biblioteca Centrală Universitară este un simbol al democrației românești
  http://www.romanialibera.ro/cultura/cultura-urbana/remus-pricopie–biblioteca-centrala-universitara-este-un-simbol-al-democratiei-romanesti-334858

 2. Din dragoste de țară says:

  Film de Bogdan Șerban-Iancu, TVR
  https://www.youtube.com/watch?v=gMARkaTnAHo

 3. vladut mihaela says:

  Frumoase si expresive fotografii . Traiasca Casa Regala a Romaniei in frunte cu Maiestatea Sa Regele Mihai !

 4. necoara dan says:

  Sunt alaturi de casa regala a romaniei de toti acei care inteleg ca singura solutie pentru ca ROMANIA sa devina o tara cu respect din partea tuturor tarilor puternice din lume este sa avem ca forma de guvernamint monarhia constutitionala .SI NU POT CA SA-MI INCHEI COMENTARIUL FARA SA UREZ MAJESTATII SALE REGELE ROMANILOR MIHAI I SA TRAIASCA SI SA POATA CONDUCE ACEASTA TARA ROMANIA

 5. Covalschi Ioana si Liviu says:

  Splendide poze, asteptam cu drag revenirea la MONARHIA CONSTITUTIONALA. DUMNEZEU sa ne ajute!.

 6. TIBULEAC DANIELA IOANA says:

  SPLENDID, PROBABIL SINGURA SOLUTIE DE A NE SALVA

 7. Foarte, foarte frumos…..

 8. Alecsandrina Dumitrache Suceava says:

  Sunt o mare admiratoare a CASEI REGALE ! VA IUBESC !

 9. SUARASEANU VALERIA says:

  NUMAI MONARHIA SALVEAZA ROMANIA !

 10. Dorin Racota says:

  Frumoase fotografii, sa-i tina D-zeu sanatosi pe toti cei din fmilia regala !
  Pe viitor ar fi bine daca ar fi trecute si numele celor din fotografii !

 11. Silvia Gherghescu says:

  VA ASTEPTAM sa ocupati TRONUl RAMANIEI. Poate da DOMNUL sa dispara urmasii ROSILOR ce au “domnit” in ultimii 50 de ani TRISTI pe care i-am trait si care inca dainuie. LA MULTI ANI pentru toata familia REGALA.

 12. sabina copilu-cheatra says:

  mare bucurie ! mi-ati umplut sufletul de bucurie ! as fi fost si mai bucuroasa daca erau numite si personalitatile din fotografii ! cita modestie , cita prestanta , mare ar fi bucuria daca tara s-ar trezi din acest cosmar si ar aduce inapoi maretia CASEI REGALE !!!!!

 13. ion lazeanu says:

  Sa nu uitam ca ROMANIA MARE a fost realizata in perioada MONARHIEI CONSTITUTIONALE sub domnia Regilor nostri.Numai prin revenirea la aceasta constitutie suprimata de bolsevici in anii 1948,vom putea intra in normalitate.Traiasca Regele!

 14. Mariana Lupşa says:

  De mică mi-a fost cultivată importanţa şi valoarea Monarhiei. Ascultam la Europa Liberă mesajele Mjestăţii Sale Regele Mihai, păstram ascunsă cartea scrisă de Regina Maria” Povestea vieţii mele”Monarhia este model pentru naţiunea română, distincţia, bunele maniere, eleganţa şi drmnitatea trebuie să revină în viaţa de zi cu zi a românilor datorită CASEI REGALE! Ziua de 10 Mai să redevină sărbătoarea noastră naţională. Reverenţă respectuoasă.Trăiască Regele!

 15. Kaufman Marcel says:

  Cateva intrebari: – de ce nu apare Regele Mihai in nici o poza? Este bolnav?Sa-i dea D”zeu sanatate!
  – cine sunt doamnele cu palarii a la Regina Angliei si cine este tanarul de langa ele?
  – cine a platit patrula de aviatie cu acrobatii aeriene? Doar Franta si Italia mai intretin asa ceva, Germania si USA le-au desfintat, avioanele japoneze s-au transformat toate in kamikaze
  Monarhia constitutionala este o forma de societate f. costisitoare pe care probabil ca Romania saraca nu ar suporta-o, mai bine o dictatura iluminata!!!

 16. Kaufman Marcel says:

  Si eu sunt de parere ca o sarbatoare nationala in ajunul verii cand vremea-i frumoasa si nici prea arzatoare ca-n august este mult mai potrivita decat in decembrie cand e urat si frig!
  Dar nimeni in Romania de azi nu mai stie ce s-a petrecut la 10 mai!
  De ce atunci sa nu revenim la 1 mai care-i o sarbatoare serbata in toata Europa??
  Sau 22 iunie – solstitiul de vara ?

 17. Kaufman Marcel says:

  Sa nu uitam ca Monarhia Constitutionala a fost suprimata in 1938 de tatal lui Mihai- Carol II care a suprimat parlamentul si instaorat Dictatura Regala, care a sucombat 2 ani mai tarziu in urma loviturii de stat a G-ralului Antonescu, care a istaorat o dictatura militara de tip fascist si l-a instalat pe Mihai Rege la palatul regal pentru a-si creea un alibi de pseudodemocratie. Apoi a antrenat Romania in aventura hitlerista a planului Barbarosa care a costat vietile a sute de mii de soldati romani, fara a mai vorbi de sutele de mii de evrei, tigani si rusi macelariti in acet razboi barbar, caruia doar Regele Mihai i-a pus freu la 23 august 1944!! Vive le Roi!!!

 18. Doru Zaslo says:

  Dumnezeu sa dea sanatate familiei Regale.Va pastram in sufletele noastre la loc de mare cinste!

 19. Valy says:

  Aveti dreptate,domnule Marcel,monarhia constitutionala e f costisitoatre”Ciuma rosie”si “Mitocania portocalie”, ne-au costat FOARTE putin(in viziunea dstra)Daca ar stopa cineva hotia si discriminarea vis-a-vis de omul cinstit,n-am mai fi o tara saraca.Numai un Carol I cu Tepes-prim ministru ar mai putea face ordine in aceasta tara De ce nu apare Majestatea Sa Regele Mihai!?Dorim multa sanatate intregii familii Regale!(un grup de galateni)

 20. ghenciu maria says:

  ce minunate au fost toate fotografiile altetelor regale.Maria Ta cat de mult te iubim! am crescut in dragoste fata deTARA REGE SI POPOR !te dorim sa ne conduci te dorim sa ne fii alaturi, iti dorim sanatate si revenire la carma tarii.TRAIASCA REGELE IN PACE SI ONOR !

 21. elena says:

  Vad multa lume la palat,dar nu am vazut un monarhist pe 10 mai in locurile publice de traditie macar unul,de unde si vorba :la placinte inainte…….

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 37534362
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate