Sărbătoare la Ambasada Marii Britanii

Alteța Sa Regală Principesa Maria a reprezentat pe Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, la aniversarea a 67 de ani de domnie a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a, precum și la aniversarea zilei de naștere a suveranei britanice.

Evenimentul s-a bucurat de prezența Corpului Diplomatic acreditat la București, de reprezentanți ai Ministerului de Externe român și ai societății civile.

Gazda evenimentului a fost Excelența Sa domnul Andrew James Noble, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Majestății Sale Britanice în România.

Fotografii de Daniel Angelescu

2 comentarii

 1. ALEXANDRU - GRIGORE PISOSCHI

  FAMILIA REGALA A ROMANIEI, PRIN ASR PRINCIPESA MARIA A REPREZENTAT CU ONOARE TARA LA SARBATOAREA PRIVIND CEL DE AL 67-lea AN DE DOMNIE A MAJESTATII SALE REGINA ELISABETA A II-a A MARII BRITANII SI LA ANIVERSAREA ZILEI DE NASTERE A SUVERANEI !
  LA MULTI ANI CU SANATATE MAJESTATII SALE REGINEI ELISABETA A II-a !
  ONOARE ASR PRINCIPESEI MARIA !

 2. Diana Lucia Zotescu

  Ca cetatean roman de origine multi-etnica (inclusiv engleza), avand limba lui Shakespeare ca limba de familie (pe care am transmis-o si fiului meu, inca de la nasterea sa), tot ce tine de Albion imi este foarte drag si foarte aproape de suflet. De aceea urez si in acest an – ca si in anii anteriori – Suveranei Regatului Unit, Regina Elisabeta a II-a, ani indelungati de domnie binecuvantati de Dumnezeu, sanatate, vigoare si serenitate, spre bunastarea, echilibrul si specificitatea Regatului si supusilor Coroanei Britanice, ce se sprijina pe pastrarea traditiilor de secole ale acestui maret popor, traditii ce fac unicitatea acestui neam mandru.

  “RULE, BRITANNIA, BRITANNIA RULE ALONG !……..”

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28723419
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate