Săptămâna la Palatul Elisabeta, 28 septembrie – 4 octombrie 2020

Luni, 28 septembrie 2020, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei a primit pe Excelența Sa doamna Michèle Ramis, ambasador extraordinar și plenipotențiar al Republicii Franceze la București, cu ocazia încheierii misiunii sale diplomatice în România. La întâlnire a fost prezent Principele Radu.

Tot luni, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe d Liviu Țăranu și pe dna conferențiar universitar Cristina Ungureanu.

Marți, Majestatea Sa și Principele Radu au participat la ceremonia de conferire a șapte noi Înalte Patronaje unor instituții și organizații din țară.

Tot marți, Custodele Coroanei a conferit Ordinul Coroana României, în grad de Comandor, președintelui Academiei Române, profesorul universitar Ioan-Aurel Pop.

Miercuri, Custodele Coroanei a conferit Medalia Regală de Loialitate unui număr de trei instituții de învățământ și trei personalități din societatea civilă.

Tot miercuri, Custodele Coroanei a conferit Medalia Custodele Coroanei, Ordinul Coroana României și Decorația Regală Nihil Sine Deo unui număr de personalități reprezentând instituțiile Statului, societatea civilă și Casa Majestății Sale.

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30643992
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate