Săptămâna la Palatul Elisabeta, 25-31 martie 2019

Marți, 26 martie 2019, Majestatea Sa a primit la Palatul Elisabeta pe dl Olivier Ammour-Mayeur d’Abington. La întâlnire a luat parte ASR Principesa Sofia.

Miercuri, 27 martie 2019, Majestatea Sa a primit la Palatul Elisabeta pe dl S.-P. O’Mahony, membru al Comitetului Director al Fundației Regale Margareta a României.

Joi, 28 martie 2019, un grup de elevi și profesori de la Școala Gimnazială nr. 80 din București a vizitat Palatul Elisabeta, în cadrul Săptămânii Școala Altfel.

Joi, 28 martie 2019, Alteța Sa Regală Principele Radu a primit un grup de ofițeri de la Ministerul Apărării Naționale, cursanți ai unui program al Universității Naționale de Apărare Carol I destinat ofițerilor cu grade înalte din Armata României.

Vineri, 29 martie 2019, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe participanții la Campionatul European de Fotbal pentru Nevăzători, organizat la București de Comitetul Național Paralimpic din România.

2 comentarii

  1. Diana Lucia Zotescu

    Inaltul Patronaj Regal acordat Comitetului National Paralimpic din Romania de catre Alteta Sa Regala Principele Radu a dat un imens impuls miscarii paralimpicilor romani. Este evident faptul ca atentia deosebita pe care acesti sportivi cu probleme speciale o primesc, pe plan moral, de la Alteta Sa Regala ii insufleteste si le sporeste energiile catre obtinerea de mari performante in intrecerile sportive cu alte organizatii de acelasi gen din alte tari. Succes din inima acestor bravi sportivi !

  2. Diana Lucia Zotescu

    Este o mare bucurie pentru mine – si, desigur, si pentru toti ceilalti monarhisti – sa O vad pe Alteta Sa Regala Principesa Sofia participand, din ce in ce mai des, la activitatile Casei Regale. Prezenta Sa, permanenta de ceva vreme, in Romania da un plus de forta Coroanei si Regalitatii.

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 25102087
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate