Săptămâna la Palatul Elisabeta, 2-8 iulie 2018

Marți, 3 iulie 2018, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe Excelența Sa domnul Fernando Manuel de Jesus Teles Fazendeiro, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Portugheze la București, împreună cu soția, doamna Maria Teresa Relva.

Marți, 3 iulie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl. Bogdan Vârvoreanu, dl. Matei Damian și dl. Claudiu Tâmpău, reprezentanții Asociației Elisabeta Rizea. La întâlnire au luat parte profesorul universitar arhitect Augustin Ioan, dl Ion Tucă, directorul Casei Majestății Sale, și dl Leonard Chelaru-Popovici, consilier regal.

Marți, 3 iulie 2018, Majestatea Sa a primit la Palatul Elisabeta o delegație a Fundației Principesa Margareta a României, pe dl și dna Dragoș Petrescu și pe dr Warghaa Enayati.

Joi, 4 iulie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta pe dl Cristian Corcan, redactor la Editura Curtea Veche. Dl Corcan este editorul următorului volum semnat de Alteța Sa Regală, intitulat “Maria. Portretul unei Regine”, aflat în pregătire la Editura Curtea Veche.

Joi, 4 iulie 2018, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta pe dl Dan Barna, președintele USR, și pe doamna Olguța Dana Totolici.

Vineri, 5 iulie 2018, Principele Radu a primit la Palatul Elisabeta vizita unei delegații de personalități din Regatul Marocului, aflate în vizită în țara noastră.

Sâmbătă, 7 iulie 2018, grădina și Palatul Elisabeta au fost vizitate de membrii Corului “Fountain of Love” din Regatul Hașemit al Iordaniei. Aflat în turneu în România, corul a concertat în seara de sâmbătă la Catedrala “Sfântul Iosif” din Capitală.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 45631659
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate