Săptămâna la Palatul Elisabeta, 13-19 iulie 2020

Luni, 13 iulie 2020, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu  au asistat, în grădina Palatului Elisabeta, la ceremonia de semnare a protocolului de colaborare între Asociația Casa Majestății Sale și Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, precum și a celui între asociație și Universitatea de Arhitectură din București.

Luni, 13 iulie 2020, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu s-au întâlnit în grădina Palatului Elisabeta cu Principesa Maria, pentru a o sărbători cu ocazia zilei sale de naștere.

Miercuri, 15 iulie 2020, Principele Radu a primit în grădina Palatului Elisabeta pe dl Mihai Ionescu, președintele companiei Deutsche Bank Global Technology.

Joi, 16 iulie 2020, în grădina Palatului Elisabeta, Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit Teatrului Național din Craiova, Decorația regală Nihil Sine Deo, la aniversarea a 170 de ani de la fondare. La ceremonie a luat parte Principele Radu.

Joi, 16 iulie 2020, în grădina Palatului Elisabeta, Majestatea Sa Custodele Coroanei a conferit Decorația regală Nihil Sine Deo domnului Laurențiu Ștefan, consilier prezidențial. La ceremonie a luat parte Principele Radu.

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 35752858
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate