Rugăciune pentru Regina Elena, la Lausanne

 

În această după-amiază, la biserica ortodoxă românească de la Lausanne, a avut loc o rugăciune pentru Regina Elena, în ajunul repatrierii sale. Slujba a fost oficiată de Înalt Preasfinția Sa Mitropolitul Iosif al Bisericii Ortodoxe Române din Europa Occidentală și Meridională, alături de protopopul ortodox român al Elveției, părintele Adrian Diaconu. A fost prezent un grup de măicuțe de la Mitropolia Europei Occidentale și Meridionale.

La rugăciune au luat parte dl Ioan Luca Vlad, membru al Consiliului Regal, și doamna Constanța Iorga, secretar general al Casei Majestății Sale.

Mâine dimineață, aeronava Forțelor Aeriene Române va decola având la bord sicriul Reginei Elena, cu destinația Aeroportul Internațional București Otopeni. La bordul avionului vor fi reprezentanți ai Guvernului României, ai Ministerului Apărării Naționale, ai Bisericii Ortodoxe Române și ai Casei Majestății Sale.

Ziarul Le Matin, Lausanne

Fotografii realizate de Cătălin Popescu

1 comentariu

  1. Diana Lucia Zotescu says:

    Dumnezeule Atotputernic si Atoatemilostiv, tine-o la sfanta Ta dreapta pe buna, inteleapta, demna, blanda si prea-cucernica noastra Regina-Mama Elena, pe neasemuitul Sau Fiu Mihai, Regele nostru, si pe iubita soata a acestuia, Regina Ana, pentru ca toti trei sa se regaseasca intru vesnica odihna, pace si iubire sub aura binecuvantata a Proniei Tale ceresti !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51347584
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate