Reuniunea Consiliului Director FRMR, mai 2023

În cursul după-amiezii de marți, 23 mai 2023, Custodele Coroanei a prezidat întâlnirea Consiliului Director al Fundației Regale Margareta a României, care a discutat activitățile și proiectele organizației pentru restul anului în curs. La reuniune au luat parte ASR Principesa Sofia, Anca Harasim, Simona Baciu, S.-P. O’Mahony, Dana Pîrțoc, Monica Minoiu și Mugurel Mărgărit (directorul executiv al organizației).

Fundația a fost creată acum 33 de ani, având ca membri fondatori pe Regele Mihai I și pe Majestatea Sa Margareta. Astăzi, organizația are o bogată serie de proiecte:

Ajutor pentru Refugiați * CONFER – Consolidarea Organizațiilor Non-guvernamentale prin Fundraising și Eficientizarea Rezultatelor * Fondul Special pentru Copii * Fondul pentru Vârstnici * Telefonul Vârstnicului * Tinere Talente * Centrul Comunitar Generații * Centrele Generații * Cluburile Generații * Investiție în Mediul Rural * Școala Generații – Prevenirea abandonului școlar prin implicarea comunității * $E$- SOLIDAR pentru Economie Socială

©Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

1 comentariu

  1. Liliana Sora says:

    Pentru că ”modestia, generozitatea, creativitatea şi altruismul influenţează decisiv potenţialul intelectual-cultural şi moral al unei societăţi” și pentru că mai există oameni și instituții care își fac datoria față de țară, precum MS Margareta Custodele Coroanei și Casa Regală a României, trebuie să fim mândri, solidari și datori în a respecta și prețui adevăratele valori.
    ”Să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.” Felicitări, și toată admiraţia pentru frumoasele realizări , Majestății Sale Margareta, membrilor FRMR și tuturor voluntarilor care fac tot ce le stă în putință pentru a fi utili și a ajuta într-o cauză nobilă !

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 47219494
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate