Retromobil 2017, la Castelul Peleș

Sâmbătă, 24 iunie 2017, Alteța Sa Regală Principesa Maria a luat parte, pentru a doua oară, la concursul anual de eleganță organizat la Sinaia de Retromobil Club România. Concursul reunește, în calitate de competitor, un număr de automobile de epocă, remarcabil întreținute de posesorii lor.

Primul concurs de eleganță al automobilelor a avut loc în România în anul 1934. Majestatea Sa Regele Mihai I este președintele de onoare al Retromobil Club România. Prezentarea oficială a automobilelor din concurs are loc, tradițional, pe terasa Castelului Peleș.

Ediția din anul 2017 a reunit în concurs patru țări, șase categorii și 32 de automobile. Juriul a avut, ca în fiecare an, componență internațională. A fost gazda evenimentului dl Bogdan Coconoiu, președintele clubului.

Mai multe despre ediția 2017 a concursului de eleganță al automobilelor puteți citi aici.

Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu

Principesa Maria la Castelul Peles, Retromobil, Concursul de eleganta, 24 iunie 2017 ©Daniel Angelescu

Fotografii de Daniel Angelescu

6 comentarii

 1. patre says:

  MINUNAT ! asa ceva mai rar (la noi) I BRAVO !

 2. Natalie Buna-Demian says:

  Principesa Maria model de elegantã/stil in minunatul cadru creat de natura din jurul superbului castel Peles!

 3. Liliana Sora says:

  Un eveniment de prestigiu , organizat sub înaltul patronaj al MS Regelui Mihai, în care maşini legendare prin frumuseţea, eleganţa, unicitatea şi valoarea lor, mai ales sentimentală, fac şi scriu istorie. La acest concurs de eleganţă , fireşte nu putea lipsi un simbol al eleganţei şi distincţiei, al prestanţei şi rafinamentului – Familia Regală , reprezentată de ASR Principesa Maria. Admiraţie şi preţuire, respect şi consideraţie pentru MS Regele Mihai şi întreaga Familie Regală ! Trăiască Regele !

 4. Pantea Alexandru-Sorin says:

  Un eveniment pe care televiziunile de stiri nu l-au relatat cum se cuvine. De exemplu, la postul de televiziune Antena 3 nu s-a rostit o vorbulita despre prezenta la eveniment a ASR Principesa Maria a Romaniei! Mi-am dat seama ca a participat pentru ca am vazut-o in juriu in doua cadre scurte! Probabil o greseala a celor de la montaj sau una “voita”! Nu stiu la Antena 1 daca s-a facut referire la participarea Principesei dar in general ei isi preiau transmisia in cadrul grupului media.

  Eu unul nu inteleg ce se intampla cu oamenii acestia! Se plang ca nu se mai uita lumea la emisiunile lor dar nici ei nu pricep ca Romanii vor sa vada altceva la televizor decat certuri intre politicieni despre care oricum stim ca sunt sterile si ca lucrurile sunt aranjate de dinainte.

 5. Remus-Dumitru Mihuţiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Minunat ! Felicitări ! Trăiască Regele ! România Regat ! Nihil Sine Deo !

 6. Cristian Sandu says:

  Minunat eveniment, respect Principesei Maria!

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51347847
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate