Regele și Principesele

Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana se află, în aceste zile, alături de Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principesa Maria.

În vizită în Elveția, Principesa Moștenitoare Margareta, însoțită de sora sa, Principesa Maria, petrece câteva momente private, în liniștea căminului, cu părinții săi.

Acestea sunt cele mai recente imagini cu Regele nostru, realizate astăzi, la doar câteva săptămâni înainte ca Majestatea Sa să împlinească frumoasa vârstă de 94 de ani.

 

18 comentarii

 1. Buna ziua,

  Am vazut pe pagina oficiala a Familiei Regale ca Majestățile Lor Regele Mihai și Regina Ana impreuna cu Principesa Moștenitoare Margareta se află in Elvetia. De mult imi doresc sa intalnesc Familia Regala. Credeti ca exista posibilitatea unei intalniri cu publicul in perioada in care sunteti in Elvetia – Canton de Vaud sau Canton de Geneva?
  Multumesc.

 2. Real Rousseau

  Votre Majesté,

  Permettez-moi de venir Vous offrir des mots de santé et de bonheur.

  du Canada ( Quebec )

  Avec respect,

  Real Rousseau

 3. Diana Lucia Zotescu

  Doamne, aceasta fotografie a Majestatii Sale Regelui care Il arata zambind este extraordinar de frumoasa. Voi face o copie a acestei fotografii pentru a o alatura celorlalte ce alcatuiesc colectia mea de fotografii ale membrilor Casei Regale. Regele Nostru doar arareori este vazut zambind – cel putin nu in fotografiile ultimelor decenii; de aceea, aceasta imagine a chipului Sau drag este cu atat mai pretioasa.

  Prezenta Altetelor Lor Regale alaturi de Augustii Lor Parinti este, cu siguranta, un binevenit balsam pentru Majestatile Lor. Majestatea Sa Regina Ana a implinit foarte recent 92 de ani, iar Regele nostru va implini in curand 94 de ani. Fie ca Dumnezeu sa Le daruiasca in continuare ani multi si sanatosi alaturi de Familie si, speram noi, si alaturi de popotrul roman care Ii iubeste si Ii doreste aproape.

  Vivat Rex in Eternum !

  Diana Lucia Zotescu
  Robert Eugen Zotescu

 4. Cristian

  E o problema cu pagina dumneavoastra…Nu merge “Aboneaza-te”. Va rog remediati ca sa putem primi noi informatii.

 5. Roxana Gabriela Mateescu

  Va multumim pentru aceste minunate reprezentari vizuale . Chipul Regelui nostru ne insenineaza ziua . Personal , voi pastra in suflet imaginile drept nepretuit dar . Dumnezeu sa il binecuvanteze pe REGELE MIHAI si sa ocroteasca permanent FAMILIA REGALA !

 6. PISOSCHI ALEXANDRU-GRIGORE

  TRAIASCA REGELE !

 7. Liliana Sora

  “ În spatele unui bărbat puternic, este o femeie cu adevărat femeie. În spatele unei femei care râde , este un bărbat cu adevărat bărbat. În spatele unui copil fericit , este o familie cu adevărat familie .“ Respect și considerație , admirație și prețuire pentru Familia Regală a României care , să aibă parte mereu de sănătate – cel mai mare dar, de mulțumire – cea mai mare avere , de iubire și credință în suflet – cea mai curată relație. Familia Regală – un reper al demnității , al respectului pentru moralitate, pentru simboluri și valori ce sprijină viața, pentru tradiție și oameni în egală măsură, – este unul din motivele pentru care trebuie să fim recunoscători vieții că există , și trebuie să ne amintim constant de valorile ei , de faptul că în viață avem nevoie să fim iubiți și să iubim , și că aceasta oferă respect și dragoste necondiționată , de oameni și de țară . „ Vorba bună, zâmbetul și fapta binefăcătoare, sunt raze ale soarelui răsfrânte în sufletul omului “, spunea Nicolae Iorga. Trăiască Regele ! Trăiască Familia Regală !

 8. Cristian Ciurdar

  TRAIASCA REGELE !

 9. Cristian Sandu

  Pe Rege “il tin curelele”, permitindu-mi sa-L citez pe insusi Majestatea Sa dintr-un interviu acordat TVR cu citiva ani in urma, iar Principesele arata senzational!

 10. Floreta Grigoras

  Vive le Roi

 11. Comentarii pe Facebook (I)

  Cristina Lungu O imagine de arhivă frumos
  #
  Ilie Coroama Lungestei Doamne viata cat mai mult.
  #
  Ulise Balcan SINT MINDRU DE REGELE MEU SANATATE MAIESTATE
  #
  Lidia Nita MAJESTATE ,NIMIC NU EXISTA IN TARA ACEASTA MAI PRESUS DE MAJESTATEA VOASTRA ! VA IUBESC DE MI VINE SA PLANG!
  #
  Rasnita Gabriela Maria atat de mult mi-as dori sa il intalnesc pe Majestatea Sa regele Mihai(fiind student si al facultatii de istorie si are o semnificatie profunda pt mine)si pe principesa mostenitoare Margareta I heart emoticon .Si Majestatile Sale si toti membrii casei regale luptati pt noi cry emoticon .Nu lasati un vanzator de copiii si toate vulpile sa ne conduca , va tugam tare.Faceti ordine in tara ca aveti regele nostru drag ,fete frumoase si intelepte.Salvati tara ,caci acum sunteti aici cu noi.Sunteti singura speranta cu premierul nostru curajos si corect.
  #
  Rasnita Gabriela Maria L-am ascultat pe rege din nou in reluare a 2 a oara pe tvr 1 si ma impresionat si mai mult.E cu adev regele nostru drag
  #
  Titiana Burdea MA BUCUR DE TOATE EMISIUNILE DE LA TV,DE SAMBATA.
  #
  Doina Grigoras TRAIASCA REGELE !
  #
  Cristina Kriss RESPECT FAM.REGALE!!!
  #
  Smaranda Ricobon Familiei Regale a Romaniei , multa sanatate si viata lunga !!!

 12. Comentarii pe Facebook (II)

  Mariana Hatzimanoli Doamne pazeste Regele!
  #
  Catalin Gradinaru Doamne de ce ne-ai lasat prada vulturilor si nu L-ai adus pe Regele nostru sa conduca tara…. :(;(
  #
  Florin Toma Conform Constitutiei romane in vigoare,tara noastra nu are nici rege,nici familie regala.Eventual doar vrabii,care malai viseaza…
  #
  Delia Gutu Ce statut ar fi avut Romania daca Regele ar fi venit sa conduca tara!…Constitutie comunista!
  #
  Annemarie Chiriac Frumos,un tata alaturi de doua dintre fiice.Sanatate.
  #
  Angela Barba La multi ani!Majestate.
  #
  Maria Vasilescu Respect !
  #
  Marilena Neagu Respect și sănătate !
  #
  Cata Vasile-viorel Multa sanatate si respect pentru familia regala !
  #
  Vasile Anghenica Pacat ca lumea nu intelege ca monarhia ar fi salvarea acestei tari

 13. Comentarii pe Facebook (III)

  Dana Cludia Rus Sanatate Majestate….!!!
  #
  Piroska Varga ai doresc multa sanatete si fercire dl, mihai ,mas bucura daca ar fii din nou, monarhie nu ar fii atata magarii
  #
  Raluca Mihaela Traiasca Regele!!!
  #
  Stefan Bercaru DACA . . .DACA . . .DACA . . . . .mai bine tac .
  #
  Roxana Zanea Adevarata Prima Doamna a Romaniei, Alteta Sa Principesa Margareta!!
  #
  Dumitru Bursuc Dumnezeu sai ajute
  #
  Luminita Nicolae Pentru mine si familia mea, Altetele voastre sunteti speciale si foarte importante !!!

 14. martin

  Multa sanatate, Majestatilor Voastre Regale!

 15. stancu ileana

  – Majestatilor Voastre Regale , Va rog sa primiti cele mai bune urari de sanatate /- SIRE , suntem cu gandul la DUMNEAVOASTRA ,la Majestatea Sa , Regina ,ANA si speram sa VA mai revedem ,speram sa NE iertati fiindca nu putem mai mult in fata unor scenarii care apartin aceleasi categorii de machiavelice intentii .Sunt convinsa ca MONARHIA VINE ,vine foarte greu , dar VINE . Sper ca MARILE PUTERI constata ca nu poate fi solutionata o perioada grea decat prin instalarea grabnica a MONARHIEI in fostele state ale Pactului de la Warsovia si in tari occidentale precum FRANTA ,ITALIA ,GRECIA . Cu cele mai sfioase multumiri , SIRE , speram sa ne mai acordati O CLIPA / ileana lelia stancu / stela doina stancu

 16. Hrh Prince Guglielmo Rinaldini

  Great photos Majesty!!!

 17. Grigore Liviu

  Multa sanatate Majestatii Sale Regele MIHAI al Romaniei. Sanatate intregii case regale de Romania. Alteta Voastra Regala Principesa Mostenitoare Margareta, uniti-va si nu stiu ce ar mai trebui sa faceti acestui popor sa isi dea seama ca alta cale de dezvoltare normala a tarii nu este decat Monarhia. Sunt sigur ca Alteta voastra nu stiti indeajuns cat de iubita sunteti printre romanii de rand. Dar anumite lichele care inca se mai zbat pe caldaramul asa- zisei democratii pun multe piedici pentru a nu intra in normalitate poporul roman. Ajutati-ne si puneti tara pe un fagas normal de dezvoltate. Cu inalta consideratie si pretuire !!!

 18. Rusalia CRACIUNOIU

  TRAIASCA REGELE!

Lasa un comentariu

© 2007-2019 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 26135947
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate