Proiect privind grădina Palatului Elisabeta

Studenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu” au venit la Palatul Elisabeta pentru a începe studiul legat de grădina Palatului Elisabeta.

La 13 iulie 2020, în prezența Custodelui Coroanei Margareta și a Principelui Radu, a avut loc ceremonia semnării protocoalelor de colaborare între Asociația Casa Majestății Sale și Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București, precum și Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”.

Cele două protocoale de colaborare au în vedere salvgardarea și păstrarea în condiții optime a reședințelor regale de patrimoniu, care au identitate și importanță europeană.

Grădina palatului va fi o sursă de studiu pentru studenții-arhitecți și va face obiectul unui proiect care să pună în valoare Memorialul Copacilor, traseele pentru vizitatorii expoziției permanente și locurile din grădină destinate evenimentelor publice.

De curând, Majestatea Sa a avut întâlniri de lucru cu prorectorul USAMV, profesorul universitar Florin Stănică, și cu rectorul UAU, profesorul universitar Marian Moiceanu.

1 comentariu

  1. Ce frumos, a venit primävara la castelul ELISABETA din Bucuresti si existä sperantä de viatä, pentru un viitor mai strälucit….

    NIHIL SINE DEO

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 37534190
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate