Programul sărbătorii naționale de 10 Mai

 

4 comentarii

  1. Adrian Taman

    9 Mai – 10 Mai . La multi ani Europa – La multi ani Romania .Munca, Credinta , Rege , Natiune .

  2. Diana Lucia Zotescu

    Evenimente care aniverseaza – si amintesc de – fibra solida pe care a daruit-o Dinastia poporului roman pe care Regii nostri l-au pastorit cu mare succes dealungul a trei secole, pastorire continuata in prezent cu multa forta si daruire de Regina noastra. Sa-I fim alaturi la cat mai multe astfel de evenimente, acolo unde este posibil.

  3. *
    “Când autoritatea monarhică va cădea şi poporul îşi va instala pretutindeni autoguvernarea (republici, democraţii), acolo Antihristul îşi va găsi mediul prielnic pentru activitatea sa. Pentru satana nu va constitui o dificultate să pregătească voci în favoarea renunţării la Hristos. Atunci nu va fi nimeni care să opună un veto autoritar. Aşadar, când astfel de regimuri, gata să se conformeze aspiraţiilor antihristice, vor fi instalate peste tot, atunci se va ivi Antihristul” (Sfântul Teofan Zăvorâtul, 1815-1894 – “Apocalipsa în Învățătura Sfinților Părinți”).

  4. Pingback: 10 mai, ziua regalității: Mihai I al României, om și rege - Revista Cariere

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 28763980
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate