Programul Familiei Regale de Crăciun 2022

Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort se vor afla la Castelul Regal de la Săvârșin de Crăciun și Anul Nou. La sărbătoarea Crăciunului, vor fi prezente, la Săvârșin, Altețele Lor Regale Principesa Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria.

În ziua de 21 decembrie 2022, în intervalul orar 11.00-11.30, Familia Regală va primi colindători la Săvârșin, în Satul Regal. Va fi prezent Ansamblul folcloric Crișana din Oradea.

În ziua de 22 decembrie 2022, la ora 11, Majestatea Sa Margareta, alături de Alteța Sa Regală Principesa Elena, va oferi cadouri și pachete de Crăciun unor familii din Săvârșin. Cadourile vor fi oferite cu sprijinul Profi, Băncii Transilvania, Electrolux, Rețelei Private de Sănătate Regina Maria și Guala Pack Nădab.

În aceeași zi, de la ora 14, în Satul Regal, Familia Regală va primi o delegație a orașului Sinaia condusă de primarul localității, iar de la ora 17, va oferi cadouri angajaților de la Castelul Regal și Ocolul Silvic din Săvârșin.

În ziua de 23 decembrie 2022, la ora 11, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort vor participa la donația de echipamente medicale pentru centrul medical de permanență din Săvârșin. Echipamentele medicale au fost oferite cu sprijinul Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.

În aceeași zi, de la ora 12, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului și masa de Crăciun din Sufrageria mare. De la ora 14.30, Familia Regală va primi, în Satul Regal, un grup de colindători din Cluj-Napoca.

În Ajunul Crăciunului, în ziua de 24 decembrie 2022, la ora 12, Dubașii din Săvârșin vor fi așteptați în piața cu fântână din incinta Satului Regal.

De asemenea, în aceeași zi, Biroul de Presă al Casei Majestății Sale va transmite mesajul de Crăciun al Majestății Sale Custodele Coroanei.

În dimineața zilei de 25 decembrie 2022, de la ora 11.30, Familia Regală va participa, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime” din Arad, la slujba de Crăciun oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului. Cu această ocazie, Înaltpreasfinția Sa va conferi Majestății Sale Custodele Coroanei și Alteței Sale Regale Principele Consort distincția eparhială Crucea Sfântul Ierarh “Sava Brancovici”.

Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun și Anul Nou, la Castelul Săvârșin.

2 comentarii

 1. Simone Simone Kleckner Kleckner says:

  Dorim Familiei Regale un Crăciun Fericit și Anul Noul cu sănătate și succese.
  La Mulți Ani !
  Cu stimă si respect
  Simona și Rudi Kleckner

 2. Majestate,
  Vä dorim Familiei Regale a Romäniei un Crăciun Fericit și un Anul Nou 2023 cu sănătate și pline de succese…..
  LA MULTI ANI – FROHE WEIHNACHTEN UND EIN GLÜCKLICHES NEUES JAHR 2023 von ganzem Herzen, MAJESTÄT
  Cu stimă si respect,
  Melzer D. din B.-W. -Deutschland- Germania

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 49631901
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate