Principesa Sofia, vizită la Cisnădioara

În zilele de 20-21 iunie 2021, Alteța Sa Regală Principesa Sofia s-a aflat într-o vizită în localitatea Cisnădioara din județul Sibiu.

Principesa Sofia a participat în Cisnădioara la evenimentele prilejuite de inaugurarea primei expoziții de artă în România a Alteței Sale Imperiale și Regale Arhiducesa Gabriela de Habsburg.

Duminică, 20 iunie 2021, Principesa Sofia a luat parte la vernisajul expoziției “Spațiu între – In between” a Arhiducesei Gabriela de Habsburg. Expoziția organizată la Kunsthaus 7B din Cisnădioara reunește peste 20 de sculpuri din oțel inoxidabil de diferite dimensiuni și litografii și va fi deschisă publicului până la data de 5 septembrie 2021.

Arhiducesa Gabriela de Habsburg este o artistă reprezentativă în plan internațional având expoziții și sculpturi în spațiul public peste tot în lume.

În aceeași zi, Principesa Sofia și Arhiducesa Gabriela de Habsburg au luat parte la un serviciu religios la Biserica Evanghelică din Cisnădioara.

Luni, 21 iunie 2021, în a doua zi de Rusalii, Principesa Sofia și Arhiducesa Gabriela de Habsburg au participat, la sărbătoarea Sfintei Treimi, la Biserica Ortodoxă din Cisnădioara. Sfânta Liturghie a fost oficiată de părintele paroh Radu Tănase.

Fotografii realizate de Scott Eastman, Eduard Schneider, Ștefan Trihenea, Alexandra Maria Tănase

1 comentariu

  1. Cisnädioara – MICHELSBERG este o localitate tipic germanä in TRANSILVANIA-SIEBENBÜRGEN- unde locuiau pe vremuri regale ale romäniei, dar si unguresti-habsburgice, adicä pe vremuri reginei Elisabeth a Ungariei- SISI….
    Ei iatä sau intors vremuriile cänd printessele ale casei a Romäniei, a Austritiei au vizitat acest locas frumos, säsesc-transilvänean.
    Vezi te rog pe siteul: https://www.siebenbuerger.de/ortschaften/michelsberg/bilder/
    NIHIL SINE DEO -NIMIC FÄRÄ DUMNEZEU_NICHTS OHNE GOTT

Lasa un comentariu

© 2007-2021 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 36961449
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate