Principesa Sofia, vizită la Brașov

Luni, 12 noiembrie 2018, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a vizitat municipiul Brașov.

În prima parte a vizitei, Alteța Sa Regală s-a aflat la Liceul Vocațional de Arte Plastice “Hans Mattis-Teutsch” unde s-a întâlnit cu elevii și profesorii unității de învățământ.

Aici, Principesa Sofia a discutat cu reprezentanții conducerii liceului despre posibilitatea sprijinirii proiectelor tinerilor artiști brașoveni.

Liceul Vocațional de Arte Plastice “Hans Mattis-Teutsch” Brașov asigură pregătirea specialiștilor în ramurile artelor plastice, ceramică, grafică, și arta decorativă perspective.

În aceeași zi, Alteța Sa Regală a vizitat Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, care este adăpostit într-un important monument de arhitectură civilă, reprezentativ pentru tipologia spaţiilor comerciale publice şi private din oraşele transilvănene între secolele XVI-XIX.

 

Vizita la Liceul Vocațional de Arte Plastice “Hans Mattis-Teutsch” 

Vizita la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului

3 comentarii

  1. Liliana Sora says:

    ”Arta este universul oamenilor sensibili la frumos.”
    Toată admiraţia şi preţuirea pentru ASR Principesa Sofia care, cu ochii unui artist, surprinde lumi fascinante şi transmite cele mai distinse sentimente, munca Alteţei Sale fiind una cu adevarat specială și deosebită, care te încarcă cu plăcere, încântare și bucurie !

  2. Sunt bucuros că Alteța Sa Regală este și ea tot mai prezentă în acțiunile Casei noastre Regale.

  3. Diana Lucia Zotescu says:

    Sunt o mare admiratoare a deosebitului simt artistic atat de vizibil in fotografiile de arta ale Altetei Sale Principesei Sofia, fotografii ce au putut fi admirate de publicul iubitor de frumosl din natura – atunci cand este surprins de ochil magic al aparatului in spatele caruia se afla un artist – in cadrul expozitiiei de acum doi ani de la Teatrul National. De aceea este cum nu se poate mai nimerita vizita Altetei Sale la acest ‘forjor’ si slefuitor de talente tinere precum Liceul brasovean de arta “Teutsch”, dar si cea de la Muzeul Civilizatiei Urbane din acel oras. Vqa multumim, Alteta Voastra, pentru implicare.

Lasa un comentariu

© 2007-2023 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 48411606
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate