Principesa Sofia la Institutul Cultural Român din Londra, martie 2024

Miercuri, 6 martie 2024, Alteța Sa Regală Principesa Sofia a efectuat o vizită la sediul Institutului Cultural Român din Londra.

Principesa Sofia a avut o întrevedere cu directorul institutului, doamna Aura Woodward. Alteța Sa Regală a discutat cu directorul ICR Londra despre perspectiva organizării expoziției de artă fotografică „Din piatră si otel. O călătorie lumea Urbex” în Marea Britanie, pentru a reflecta în societatea britanică și pentru ampla comunitate românească din Regatul Unit cultura română contemporană și patrimoniul românesc din secolul al XXI-lea.

Din piatră şi oţel – O călătorie în lumea Urbex” a debutat la București, în octombrie 2023, și explorează peisajul urban, mai exact clădirile industriale din beton și oțel, majoritatea abandonate după anul 1989.

Expoziția de fotografie de artă a Alteței Sale Regale reprezintă al treilea proiect din seria “Romania A Celebration – o sărbătoare vizuală a patrimoniului cultural, rural şi de mediu al României”. Primele două expoziții au avut ca temă viața mânăstirilor din România și peisajul rural al Maramureșului.

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51300440
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate