Principesa Sofia la expoziţia de artă „Royal Bridges: Convergences”, Dubai, 29-30 noiembrie 2016

hrh-princess-sophie-royal-bridges-dubai-4

În zilele de 29-30 noiembrie 2016, Alteţa Sa Regală Principesa Sofia a participat, în Emiratele Arabe Unite, în Dubai, la expoziţia de artă „Royal Bridges: Convergences”.

Principesa Sofia a prezentat o creaţie fotografică în cadrul expoziţiei la care au luat parte artişti, membri ai familiilor regale din Belgia, Bulgaria, Grecia, Luxemburg, Norvegia, Polonia, Spania, Rusia, Qatar, Dubai, Bahrein, Bhutan, Burundi sau Cambodgia.

Expoziţia a reunit artişti contemporani, în domenii precum pictură, sculptură, creaţie vestimentară sau arta spectacolului.

Principesa Sofia a realizat de-a lungul timpului o serie de peisaje fotografice, creații care atestă talentul și măiestria Alteței Sale Regale. Site-ul Internet dedicat creației fotografice a Principesei Sofia a României poate fi accesat aici.

Mai multe detalii despre Expoziţia „Royal Bridges: Convergences” puteți găsi aici.

hrh-princess-sophie-royal-bridges-dubai-3hrh-princess-sophie-royal-bridges-dubai-2 magie-de-laubesder

5 comentarii

 1. Liliana Sora says:

  Şi imaginea fotografică reprezintă un mesaj , o fotografie remarcabilă ţinând cont de profunzimea sentimentelor, nu numai de cea a câmpului focalizat. Iată de ce arta este universul oamenilor sensibili la frumos, iar armonia este marele secret al artei .
  ” Arta este pentru frumuseţe ceea ce este onoarea pentru cinste.” – Winston Churchill
  Admiraţie şi preţuire pentru ASR Principesa Sofia şi pentru întreaga Familie Regală, pentru care secretul succesului constă în puterea de a concepe un proiect ,în toate detaliile sale, de la început până la sfârşit , de a – l împlementa cu profesionalism şi responsabilitate.
  Respect, stimă şi consideraţie pentru MS Regele Mihai şi întreaga Familie Regală ! Trăiască Regele !

 2. Cristian Sandu says:

  Meritați considerația si respectul românilor, Principesă!

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Felicitari Altetei Sale Regale Principesei Sofia ppentru expozitie. Talentul Sau este deja un fapt recunoscut de specialistii europeni ai artei fotografice. Peisajul surprins si reprodus mai sus este concludent in acest sens.

  Acum cateva luni era anuntata o expozitie de fotografii ale Altetei Sale si in Romania. Astept cu nerabdare ca acest adevarat eveniment artistic sa se petreaca nu doar in Bucursti, ci si in alte orase ale tarii.

 4. Foarte frumos si mult succes si sänätate M.S. Principesei Sofia a Romäniei….

 5. […] sau semnând expoziții personale. A fost prezentă, cu succes, la expoziția anuală de artă Royal Bridges din Dubai, la Salonul de Carte de la Quimper (Franța) și a publicat la Editura Curtea Veche […]

Lasa un comentariu

© 2007-2022 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 43037046
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate