Principesa Sofia, fotografii de artă

Alteța Sa Regală Principesa Sofia a realizat două fotografii ale Castelului Peleș, în ziua sărbătorii naționale de 10 Mai. Cu câteva săptămâni în urmă, Alteța Sa Regală a surprins câteva frumoase imagini pe coasta de vest a Franței.

Principesa Sofia intenționează să deschidă o expoziție cu fotografii de artă la București, spre sfârșitul anului jubiliar 2016.

Mai multe detalii despre creațiile fotografice ale Alteței Sale Regale puteți găsi pe website-ul www.sophiederoumanie.com

9 comentarii

 1. Petrescu Carmen says:

  Felicitari Alteței Sale Regale Principesa Sofia! Superbe fotografii!
  Mult succes!

 2. Diana Lucia Zotescu says:

  Fotografiile de mai sus sunt inca un argumesta – daca mai era nevoie – ca Alteta Sa Regala Principesa Sofia are o sensibilitate si un suflet de artist. Intentia Altetei Sale de a deschide anul acesta o expozitie cu cele mai reprezentative lucrari ale Sale de fotografie artistica sunt, pentru mine (o mare admiratoare a fotografiilor Sale, de cand le-am vazut pentru prima data pe internet in urma cu trei ani) implinirea unei dorinte mai vechi.

  Astept cu nerabdare vernisajul acestei expozitii care, cu siguranta, se va bucura de un mare succes atat din partea cunoscatorilor domeniului, dar si a publicului larg.

  Indiferent unde aveti domiciliul, Alteta Voastra, casa de suflet a tuturor Membrilor Casei Regale este Romania. Iar noi, romanii, Va uram BUN SOSIT la reintoarcerea Voastra acasa, printre noi !

  prof. Diana Lucia Zotescu

 3. ionela stanescu says:

  Frumusetea muntelui si a marii in imagini naturale si fascinante!Cata maretie a lasat Dumnezeu pe acest pamant!Felicitari pentr u momentele de inspiratie!!

 4. Pantea Alexandru-Sorin says:

  Foarte frumoase fotografii! Parca ar fi niste tablouri. Am vazut acum ceva timp cateva fotografii realizate de ASR Principesa Sofia in campurile de lavanda din Franta. Un vis..

  Daca ASR Principesa Sofia va decide sa organizeze in cele din urma o expozitie si la Bucuresti, atunci vom veni in mod negresit!

 5. Liliana Sora says:

  Cu certitudine , pentru ASR Principesa Sofia , fiecare fotografie face parte din viaţă şi reprezintă un fragment al personalităţii sale . Să arăţi tuturor cum văd ochii tăi o imagine , să creezi noi poveşti în care ceilalţi să se regăsească, să exprimi sentimente , să redai emoţie, să transmiţi un mesaj…, este o adevărată artă. Pasiunea, talentul şi priceperea în arta fotografică, dăruirea, creativitatea şi imaginaţia, sensibilitatea şi profunzimea sentimentelor, receptivitatea la frumuseţe…, sunt esenţa unei fotografii reuşite care te încarcă dintr-o singură privire cu plăcere, încântare și bucurie.
  Toată admiraţia şi preţuirea pentru ASR Principesa Sofia pentru care pasiunea și simțul artistic, tipice pentru un adevărat profesionist . o fac capabilă să capteze frumusețea în toate formele sale și să transmită cele mai distinse sentimente.

 6. Gabriella di Sant'Angelo Zordan says:

  Felicitari Altezei Sale Regale pentru fotografii . Sint superbe ! Multe salutari Din Milano , Italia Trauasca Regele !!

 7. Cristian Sandu says:

  Fotografii splendide! Pe terasa Castelului Peles, am avut pentru prima oara placuta ocazie de a admira “pe viu” eleganta cu adevarat regala si jovialitatea ASR Principesei Sofia! Nu cu mult timp inainte ma bucurase afirmatia Principesei Sofia dintr-un interviu acordat unei publicatii franceza ca dupa ce fiica Sa, Excelenta Sa Domnisoara Elisabeta-Maria de Roumanie ( a cincea in Linia Succesiunii la Coroana Romaniei) va termina scoala, au in vedere stabilirea definitiva in Romania!

 8. Ionel Costea says:

  Vegheaţi asupra poporului român,care vă iubeşte pentru onestitatea,talentul(mostenit !)şi nobletea sufletului !Vă mulţumim Alteţa !

 9. MARIA says:

  Frumosul de linga noi surprins cu atita caldura si rafinament ! Multumim !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51853253
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate