Principesa Moștenitoare și Principele Radu, împreună cu Principele de Wales în Valea Zălanului

Aflat pentru câteva zile în țara noastră, Alteța Sa Regală Principele de Wales s-a întâlnit, la reședința sa din județul Covasna, cu Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare și Principele Radu. Întâlnirea a avut un caracter privat.

Principesa Moștenitoare și Principele Radu au fost musafirii Principelui de Wales luni 1 și marți 2 iunie. Altețele Lor Regale au luat cunoștință de proiectele Principelui de Wales de protejare a patrimoniului rural construit și de păstrare a frumuseților naturale unice ale Transilvaniei.

Agerpres

20 comentarii

 1. Vasilescu catalin natcis says:

  sa ne traiti majestatile voastre

 2. martin says:

  Respect, Altetelor Lor Regale a României si Printului de Wales al Regatului Unit!

 3. Severică Dorel Bancă says:

  Tot respectul !

 4. Humaci Ioan Marius says:

  respectele mele familiei regale

 5. Comentarii pe Facebook says:

  Romeo Stoica ONOARE SI RESPECT.
  #
  Jane McCall VREM MONARHIE SA SCAPAM DE SARACIE
  #
  Sanda Davidoiu DOAMNE OCROTESTE FAMILIA REGALA.
  #
  Victoria Victoria Sa ne traiti Altete, sanatate si sa va aduca timpul bucurii
  #
  Alex Nicosia se poate ,BRAVO.
  #
  Micaela Vasinca Mult respect!
  #
  Mariana Culai Monarhia salveaza Romania!
  #
  Rica Ducar Mult respect !
  #
  Romeo Stoica ONOARE SI RESPECT.
  #
  Purece Cristian Tot respectul pentru ceea ce faceti!
  #
  Bandrabur Samoila RESPECT.
  #
  Ernest Ermatov Ne indreptam spre un regat si in Romania.

 6. Mara Sima says:

  Multumim AALLRR pentru aceasta minunata postare ! Dupa zeci de ani, de amar si chin, poporul roman trebuie sa guste din Cupa Fericirii ce ne-o inchina Familia Regala a Romaniei, caci numai Monarhia salveaza Romania ! Cinstiti frati romani Casa Regală a României, iar pe Majestatea Sa, Regele Mihai I al Romaniei sa il vedem pe Tronul tarii AZI si nu maine, caci Dumnezeu ne-a dat REGE ! Nihil Sine Deo ! Nihil Sine Rex !

 7. Cornelia Brus says:

  Ma inclin cu respect in fata Principesei noastre dragi, Margareta. Este draguta si cred ca mostenit bunatatea MS Regelui Mihai. Pe cat sunt de buni, pe atat de modesti si inimosi.
  Sa ne traiti si sa dea Domnul sa si domniti pentru binele tarii noastre!

 8. Gabriela Bucur says:

  RESPECT Casei Regale a Romaiei !

 9. Gradinar Emil says:

  Va multumesc pentru ce faceti pentru ROMANIA .Cu mult respect si onoare,pentru intreaga d-voastra familie.Bunul DUMNEZEU sa va binecuvanteze.

 10. Cristian says:

  Traiasca Monarhia!!!

 11. vladut mihaela says:

  Este o initiativa laudabila a Principelui de Wales de a reda printr-un proiect frumusetea naturala a acestei zone din Transilvania . Respect si onoare Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu pentru prezenta si participarea alaturi de Principele de Wales in sustinerea acestui proiect !

 12. ionela stanescu says:

  O alta ocazie prin care ASR Principesa Margareta apare intr-o locuinta rurala,promovand ,astfel,specificul arhitecturii noastre populare! Prezenta SA luminoasa confera incaperii o atmosfera calda,familiara!

 13. Liliana Sora says:

  ” Mai sunt multe de făcut în România . Dacă aceste locuri dispar, ar fi un rechizitoriu pentru o lume care și-a pierdut sufletul. ” spunea Prințul Charles al Marii Britanii.. Un mare adevăr, pentru că un popor nu poate avea alt patrimoniu mai de preț decât cel păstrat, restaurat, conservat și transmis din generație în generație prin istoria sa națională, prin acest nesecat izvor al energiei spirituale în care își găsesc adăpost valorile neamului, valori nemuritoare. Un patrimoniu construit, siturile istorice și naturale, un patrimoniu cultural, artistic…, este suprema avuție a unui neam. Toată admirația și prețuirea pentru cele două Familii Regale , iubitoare păstrătoare de tradiții , de autentic, de frumos.

 14. Kinga says:

  Just great!

 15. stancu ileana says:

  – Sa ne traitzi , ALTETZELE VOASTRE / Cu deosebita bucurie privim imaginile minunate pe care ni le oferitzi . VIVAT / ileana lelia stancu

 16. Comentarii pe Facebook (II) says:

  Toma Valentin Se poate daca vrem!! repect pentru acei oameni!!
  #
  Ceraf Cera Ne onorati ! Fiti binecuvantati !
  #
  Purece Cristian Tot respectul pentru ceea ce faceti!
  #
  Cristina-Anca Lica Zincovschi Vrem monarhie pentru a ne recapata demnitatea si respectul.
  #
  Aurel Socoliuc O intilnire intre neamuri.Mi se pare normal.Alta lume.Ii admir.
  #
  Aurel Orasanu Toata stima!!!!!
  #
  Herte Doina Tot respectul din lume!

 17. Cenusa Manuela says:

  Buna ziua!
  Admir nespus de mult intreaga activitate a Casei Regale din Romania si pretuire pentru promovarea valorilor noastre nationale si a pastrarii identitatii noastre realizata de Principele de Wales. Este o lectie pentru noi.
  Cu mult respect si speranta, prof. psih. Manuela Cenusa, Piatra Neamt, Neamt

 18. Diana Lucia Zotescu says:

  Pastrarea valorilor si avutiei nationale si sporirea lor, iata unul din comandamentele esentiale ale testamentului regal. Toata rezerva de frumos a ceea ce noi numim specific romanesc este tezaurizata in creatiile artistice ale acestui popor, in chintesenta filosofiei lui despe viata, despre moralitate si comportament drept si uman, despre valorile crestine ce au rezistat furtunilor istoriei recente. Arhitectura si mestesugurile ce inca mai exista in satele romanesti – dar si in unele orase, in special cele din Transilvania si nordul Moldovei sunt pastratoarele acestor vechi valori, deci necesita pastrare si conseervare. Este ceea ce ASR Printul de Wales a gasit, cu mare incantare, in Romania (tara de unde provin unele radacini ale Sale), ceea ce doreste – si reuseste – sa pastreze pentru a ne ajuta, ca bun prieten al poporului romanm sa nu uitam cum am fost, pentru a ne regasi valorile adevarate.

  Este de asemenea ceea ce Familia noastra Regala face, cu mult efort, daruire si adanca intelegere, de cativa ani buni, prin aducerea la desavarsire a viitorului complex muzeal si de mestesuguri de la Savarsin. Este un efort la care noi, romanii, beeneficicarii impliciti ai acestui intens si constant efort al Casei Regale, trebuie sa contribuim cu tot sufletul, pe masura capacitatii fiecaruia si in functie de nevoile de implinire a acestui proiect. Asistentii Altetelor Lor sunt in masuura sa ne spuna daca si cat putem contribui ca cetateni la aceasta laborioasa lucrare regala.

  Intalnirile frecvente dintre Altetele Lor si Printul Charles arata limbajul comun al celor doua Case Regale inclusiv in aceasta deosebit de valoroasa initiativa.

  Diana Lucia Zotescu

 19. Comentarii pe Facebook (III) says:

  Elena Ioan traiasca familia regala.tot respectul.
  #
  Omar Viorica Respect Familia Regala!
  #
  Tatucu Iancu O prezentare frumoasa si decenta a acestui eveniment din tara noastra …
  #
  Tutoveanu Viorica Numai monarhia ne-ar oferi un loc de cinste
  #
  Emil Sicoi Cinste si gratitudine pt regalitatea britanica si cea din romania asta este adevarata realitate morala a tari
  #

 20. cu respect si consideratie sunt convinsa ca au fost primiti in ospetie majetatile, sa ne traiasca

Lasa un comentariu

© 2007-2020 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 30316510
Familia Regală           Fundația Regală Margareta a României           YouTube          YouTube Filme          Facebook
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate