Principesa Moștenitoare și bloggerii culinari, pentru bătrânii singuri

Joi, 12 decembrie 2013, Principesa Moștenitoare Margareta a invitat la Palatul Elisabeta patru bloggeri culinari, într-o acțiune caritabilă, de sărbători. Alteta Sa Regală  a oferit bucătăria palatului pentru a fi gătite feluri de mâncare destinate persoanelor în vârstă singure, beneficiare ale programelor Fundației Principesa Margareta a României.

Într-o atmosferă veselă, de sărbatoare, cei patru bloggeri culinari au preparat brioșe cu banane și ciocolată, fursecuri cu ghimbir, paste cu pui și ciuperci și sarmale de post cu nucă. Onorați să se afle în compania Principesei Moștenitoare, bloggerii și-au demonstrat măiestria în gastronomie și s-au bucurat din plin de această experiență privilegiată.

Preparatele gătite au ajuns, cu ajutorul voluntarilor din cadrul programului „Niciodată singur”, la persoanele vârstnice greu deplasabile, pe care Fundația Principesa Margareta a României le asistă la domiciliu. De asemenea, o parte dintre dulciurile pregătite au fost oferite de Electrolux copiilor prezenți la evenimentul «Seri de poveste» de la Librăria Cărturești din strada Pictor Verona, unde Alteța Sa Regală Principesa Margareta a citit povești celor mici, în aceeași după-amiază.

Știre Observator TV http://www.youtube.com/watch?v=rDWcB76R-TM

Știre Pro TV  http://www.youtube.com/watch?v=OVpCQWXTzEE

10 comentarii

 1. Comentarii pe Facebook says:

  Iuliana Dulgheru de apreciat
  #
  LiviuMonica Mircea
  #
  Carmen Balan Eleganta si frumoasa noastra principesa, un om frumos si la suflet . Cu respect ma inclin
  #
  Gabriela Olariu Reverente! Dar de ce or fi existand sarmani in tara in care la startul spre democratie s a plecat in cel mai profund total si hulit egalitarism? Intrebarea e pur retorica .
  #
  Mina Petrovici Frumos gest, suflet nobil! Oamenii nostri politici de ce nu o fac???Ei se gandesc la oamenii saraci??? Habar nu au…
  #
  Geo Butincu Un gest frumos, trebuie facut mai des .
  #
  Dogaru Mihaita draga MINA romania are oameni politici?
  #
  Gheorghe Luculet familia regala a facut multa de la intoarcere dar autoritatile ascund le frica casi pierd votaci
  #
  Corina Ratiu Un exemplu pentru cei care se gandesc numai la buzunarele lor.
  #
  Simona Alice Tsolomidis EXEMPLU DEMN DE URMAT, GEST DE NOBLETE , ELEGANTA, ADEVARATA EDUCATIE R E G A L A , PRECUM MAJ SA REGINA MARIA MEREU ALATURI SI PRINTRE CEI MULTI ,SARMANI , SUFERINZI , IN NEVOI, si in NECAZURI …..ACEASTA ESTE ADEVARATA EDUCATIE TRANSMISA DIN GENERATIE IN GENERATIE…. LUATI PILDA DOMNILOR …CACI ISTORIA NU NE IARTA … SA LASAM URMASILOR CEEA CE TREBUIA DE MULT INVATAT SI APLICAT….
  #
  Nela Martin Respect pentru tot ce faceti pentru oameni, pentru România! Traiasca Familia Regala a României!
  #
  You’ve deleted this comment so no one can see it. Undo.
  Unhide · Delete · Report · Ban Marius-Adrian Porojnicu
  Maria Pastragus Intr-adevar Alteta, sunte-ti un urmas al Reginei MARIA.
  #
  Gavril Claudia Foarte frumos din partea dumneavoastra . Ma gandeam fara sa supar pe cineva, prima doamna a noastra cand va va urma exemplul ?!
  #
  Costas Victor care prima doamna? udrea? Cer scuze Maiestatii sale pentru ‘gluma’ inoportuna da nu m-am putut stapini. Va doresc viata lunga si sanatate si reinstaurarea Casei Regale acolo unde ii este locul, in fruntea statului.
  #
  Adelina Popescu Bunica mea isi aminteste ca regele dadea oamenilor saraci mancare si haine. Si acum este la fel
  #
  Dorel Vezeteu Frumos,un gest nobil,comparativ cu guvernul si parlamentul(nu merita sa fie scrise cu litera mare…nu au de ce),care stie numai sa IA,si tot de la cei nevoiasi.
  #
  Ana Craciun Petrescu credeti ca dupa Ponta vine altul mai bun????am incercat totul….singura salvare este MONARHIA!!!!!! s-o luam de la zero…sunt sigura ca in 10 ani vom fii unde ne este locul,dar sub un MONARH……
  #
  Kryx Tin Monarhia este Legala’ ce se intampla acum este Ilegal…acesti comunisti frustrati distrug tot…Monarhia ar aduce Respect&Calitate Morala… ( nu este vb de ponta ci despre un sistem corupt ‘ o caracatita pe care greu o distrugi”’ va fi f greu de recuperat valori umane si morale chair si dupa instalarea monarhiei…presupun ca intr-o monarhie vor fi alte legi si alte valori cu care romanii nu sunt obisnuiti …educatia mentala si spirituala este prima lege la care ar trebui lucrat in momentul instalarii Monarhiei… valoarea si respectul civic . Respect !
  #
  Donie Elena o Doamna
  #
  Carmen Lupu Respect Alteta..sinteti o mare doamna!
  #
  Cristina Manea Comentariul domnisoarei de la ProTv mi se pare ca dovedeste o necunoastere crasa a Familiei noastre Regale. Nu a importat nimeni acest obicei, de a ocroti batranii, copiii si nevoiasii. Reginele si Principesele Romaniei au facut intotdeauna acest lucru, cu multa iubire si devotament. Regina Maria a sustinut sate intregi in timpul primului razboi, Principesa Ileana a condus un spital intreg, iar Regina Elena a salvat nenumarati evrei. Lady Diana a fost persoana minunata, dar nu a inventat roata.
  #
  Ionescu Doina Maria Mult respect din partea mea,dar cu o floare nu se face primavara.
  #
  Nela Luca AM VAZUT LA TV RESPECT !
  #
  Mia Gherasim @ Cristina Manea ,perfect de accord cu dumneavoastra si exemplele date in legatura cu implicarea casei regale in viata comunitatii !
  #
  Gina Aliman Respect și admirație FAM REGALE A ROMÂNIEI ,TRĂIASCĂ !
  #
  Saftica Breana da gateste PRINCIPESA parca dumneaei maninca banii tarii nu hotii din conducerea tarii , sa iasa cu buzunarele la bataie hotii din guvern

 2. Aș fi gustat și eu din bunătăți, arătau bine bucatele. Bravo, un gest frumos…

 3. Carmen Lupu says:

  Vin sarbatorile cu omat si colinde la feresti! Si vine si un alt an..eu Carmen Lupu fata lu’ Ion Lupu din Bucovina va doresc sanatate multa,si tot ce doriti sa se realizeze..Sarut mina Majestatilor Voastre !
  Cu respect Carmen Lupu!

 4. stelian r. says:

  Un strop de fericire pentru batranii singuri! Multumim Casei Regale! Traiasca Regele !

 5. Ingrid says:

  Principesa Mostenitoare Margareta este pur si simplu superba! Radiaza caldura si noblete!

 6. Cerasela Platz says:

  Sarmalute de post cu nuca……delicioase. Ma bucur enorm pentru copii, pentru batranii singuri, pentru alinarea daruita lor de catre intreaga echipa.
  Sarbatori Binecuvantate !

 7. mihaela vladut says:

  Un gest minunat din partea Principesei Margareta pentru batranii singuri si pentru copiii orfani . Ii doresc din toata inima un Craciun fericit alaturi de Casa Regala a Romaniei .Dumnezeu sa-i ocroteasca pe toti . La multi ani !

 8. O inițiativă ingenioasă, ce se potrivește de minune programului de asistență la domiciliu a persoanelor vârstnice promovat, an de an, de Fundația Principesa Margareta! E lesne de imaginat satisfacția persoanelor în etate, ca și a copilașilor amatori de lectură. Sănătate și bucurii Familiei Regale!

 9. Mihai tzopulos says:

  Daca fiecare cu putere economica si putere de decizie ar face acelasi lucru mii de batrini amariti sa-r simti mai bine si cu mai multa incredere in ziua de miine dece trebuie sa faca numai Casa Regala??? Ministri cucoanele lor care se imbraca la Paris ,Londra sau 5a Avenida din New York nu pot face acest lucru ,orcum din milioanele care le au putin ar putea ajuta suflete chinuite!
  Traiasca Regele Craciun Fericit !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51241046
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate