Comitetul de Direcție al Crucii Roșii, octombrie 2016

principesa-mostenitoare-comitetul-de-directie-al-crucii-rosii-romane-5-octombrie-2016-2

Miercuri, 5 octombrie 2016, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, președintele Crucii Roșii Române, a luat parte la Comitetul de Direcție al Societății Naționale de Cruce Roșie din România.

În cadrul întâlnirii la care au participat președinți de filială, precum și lideri de tineret ai Crucii Roșii, s-au discutat aspecte privind principalele proiecte și orientări ale organizației umanitare.

principesa-mostenitoare-comitetul-de-directie-al-crucii-rosii-romane-5-octombrie-2016-1

4 comentarii

 1. Viorica M.V. says:

  Doamne ajuta!

 2. ASR Custodele Coroanei Principesa Margareta!!Admirabila si potrivita pt Alteta Voastra,aceasta nobila munca!Este intr-adevar ceeace ce stiti,puteti sa faceti!Sunteti cea mai avizata persoana din Romania sa indepliniti aceasta functie!Sa aveti multe impliniri cu bucurii in toate domeniile!!Este onorabil pt Romania si Natiunea Romana sa reprezentati in acest forum international!!Bafta multa!!!Toate cele bune!!!

 3. Diana Lucia Zotescu says:

  Societatea de Cruce Rosie se afla in cele mai competente maini posibile de cand este prezidata de Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta, continuatoarea stralucita a traditiei in acest domeniu a Reginelor Elisabeta, Maria si Elena. Implicarea totala a Altetei Sale Regale se vede – si se simte – in initiativele multiple ale SRCR. Mult succes si in viitor !

  Diana Lucia Zotescu

 4. Remus-Dumitru Mihuțiu, mun. Oradea, jud. Bihor says:

  Doamne ajută ! Trăiască Regele ! Nihil Sine Deo !

Lasa un comentariu

© 2007-2024 Casa Majestății Sale Custodele Coroanei. Toate drepturile rezervate

Visits: 51399996
Fundația Regală Margareta a României           Asociația pentru Patrimoniul Regal Peleș
Politica de cookie-uri    Politica de confidentialitate